Yagmur_C Kızlar bilen var mı nst de sancı kaç çıkınca doğum sancısı gibi olur ya da kaça çıkınca doğururuz doktoruma sordum tam cevap vermedi merak ettim benim en son 100 lere kadar çıktı ama az mı çok mu anlayamadım
meliha_gizem Yagmur_C işk ölçümümde 20miydi bundan 2 hafta önce. Perşembe günü kontrolümde doktorum 2dk da bir kasılmalarımın olduğunu söyledi 60dı. Bende ben hiç hissetmiyorum dedim hatta. Doğum sürecin başlamış dedi bende çok bilemedim açıkçası😁
Mcakir Yagmur_C değer olarak bilmiyorum hiç anlamadım o işi😅 ama nst deyken o sırada bebiş tekme atarsa bi anda çok çıkıyor anlık o değer. Belki anlık çok çıkan değerin varsa o yüzden öyle demiştir 😊
Yagmur_C Ozge0634 ciddi misiniz ya şu an çok şaşırdım benim doktor sancın var ama düzensiz doğum sancısı değil dedi takmadı hiç. Başka bi arkadaş da 200-250 lerde anca başladı benimki deyince bi sorayım dedim. Sizin bebişiniz iyidir umarım maşallah 🧿 😍
Yagmur_C meliha_gizem benim de öyle 40-60-80 bi kaç kez de 100 olmuş maksimum. Ben de hiç bişey hissetmedim harika demek ki acı eşinin yüksek doğurursun hemen dedi inşallahhh sizin de öyle olur benim de 🙈🙏🏼😅
Yagmur_C Mcakir aaa tamam ondandır o zaman baya hareket etti nst anında. Aslında keşke ondan olmasa da ben çok güçlü olsam hissetmeden doğursam 😂