umudumvar2 EsrSvm nasıl kullanıyorsun kuzum inşallah sonucunda o okudugun ve hamile kalan kişilerden biri de sen olursun 🤲😍
EsrSvm umudumvar2 İnşallah canım benim.Reçetede günde 1 defa diyor. @Yonca0218 arkadaşımızda bu sayede gebe kalmış.Ona sordum nasıl kullandığını cevabını bekliyorum.Kimisi Bat a kadar kullanmış,kimisi yumurtlamaya kadar.Ondan kararsız kaldım.
EsrSvm umudumvar2 Evet kuzum , bakanlık onaylı olduğu için ilacını aldım .Sonuç nasıl olcak çok merak ediyorum açıkcası.Gebelik olmasa bile kadın vücuduna bir çok faydası varmış bakalım.
umudumvar2 EsrSvm evet kuzum bayagı faydalı geçiyor ben de gördüm araştırdım şimdi baktım sadece erkklerde isteksizlik yapıyormuş erkeklere önerilmiyor.Çakşır kökü iki tarafa da öneriliyıor
umudumvar2 EsrSvm canım inşallah yarar gebelik elde edersin.Ben de bu ay olmazsa sen gebe olursan hayıt ilacını kullanırım hakkımızda hayırlısı olsun inşiallah ikimizde mart sonunda mutlu oluruz 🤲🤲😍😍
EsrSvm umudumvar2 Evet canım bunu sadece kadınlar kullanmalıymış.Aylardır herşeyi deniyoruz bakalım :)
umudumvar2 EsrSvm aynen canım bir umut arastırıp kullanıyoruz sen gonalf menapur iğne tedavisi gördün mü kuzum benim aşamam bu şimdi gelecek ay gittiğimde yüksek ihtimalle o tedavi olacak
EsrSvm umudumvar2 Yok canım yumurtlama takibi vs de yaptırmadım. 2-3 ay daha olmazsa , doktorum hangi tedaviyi uygularsa ona başlıycaz bakalım
E-sez85 EsrSvm merhaba ben aktardan hayıt ve civanperçemi ekstratı alıp kullandım çok kısa bir süre 15 gün falan gece yatmadan önce şurup gb bir kaşık içiyordum o ay hamile kaldım bi arkadaşım tavsiye etmişti
EsrSvm E-sez85 Gözünüz aydın çok sevindim adınıza ❤️ Civan perçemi daha önce kullandım ama malesef faydası olmadı bana. Bende Hayıt tohumunun ilacını aldım. İnşaallah vesile olur bakalım
E-sez85 EsrSvm inşallah ,kesinlikle rabbim ol demeyince olmuyor tez zamanda size ve isteyen herkese nasip etsin 🤲
EsrSvm Nusyaa İnşaallah canım benim ❤️ Sebepsiz olması gerçekten çok kötü.Ne olduğunu bilmeden herşeyi deniyoruz işte bir umut.İnşaallah en kısa zamanda tüm bekleyen,isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip olur 🤲🏻
Yonca0218 EsrSvm ben kullandığım ay hamilelik belirtisi yaşayana kadar kullandım ama yumurtlama battan yumurtlama dönemine kadar kullanmak gerekiyormuş battan öncede hamile olmadığınıza eminseniz baslayıp yumurtlamaya kadar içebilirsiniz
Yonca0218 EsrSvm bir de eşime de doktor önerisi ile Beeo marka arı sütü bal polen karışımı içirmiştim. O da erkekte sperm üretimi ve kalitesini artırıyor.