Kızlar 37.haftadayım bebek hareketleri azaldı diye doktora gittim bi de akıntım var su olabilir mi dedim. doktor yatış verdi ama nstde bebeğin kalp atışları hareketleri iyi çıktı.
su için amnisure diye bir test yaptılar vajinaya bir şey yerlwştirip dakika tututyorlar gelen su mu diye. Aşırı stres oldum biraz canımı acıttı ama katlanırım dedim.
sonra odaya geçtim nstye bağladılar tekrar ve bi şey yoktu yine.
iki tane asistan dr geldi. Kadın olan alttan bakıcam açılma var mı diye dedi. Baktı sonra da erkek asistan açılma var mı diye baktı. Canımı o kadar acıttı ki çok dayanıklı biriyimdir normalde. Yarım saat ağladım doktoruma yalvardım çıkarsın diye o gün hastaneden çıktım. Psikolojim alt üst oldu o kadar korktum ki hiç hazırlamamıştım kendimi bi de 3 kez altran muayene olunca şimdi bende fobi oluştu. Aklıma gelince niye sesimi çıkarmadım diye kendimi yiyip bitiriyorum.
doktoruma anlattım ben engel olurdum keşke bilseydim, seni doğum için göndermemiştim bakmamaları gerekiyordu dedi. Böyle diyince şu an kendimi çok üzgün hissediyorum.
doğumda da mı böyle olacak kızlar? Gele giden bakacak mı böyle? Allah aşkına biri beni rahatlatsın 🥺🥺🥺🥺