Daniay Gulsumm32 Eşim doktordan çıktığımızda bişeyler almaya gidelim diyor ben zaten durduramıyorum kendimi çok güzel şeyler var ufak ufak almak istiyorum ve evde miniğimin eşyaları olsun artık ❤️
Daniay Yeppudaa Hepimiz aşırı heyecanlıyız demek ki merak ediliyor ama isimler kesinleşecek odasına bakıcam yavaş yavaş öyle zaman geçiricez artık yoksa çatlarız kalan 6 ayda 🤩😂❤️
Yeppudaa Daniay hiç sorma şimdiden netten elbiseler bakıyorum .kısmı erkek mi belli değil diye ikisine de bakıyorum 😅
Daniay 2prensannesi2008 bende ağlıyorum ve aşırı etkileniyorum ama çok masumlar o an ki halleri kıyamam ya ❤️😢
Ezgisn Daniay Hocamdan Allah razı olsun tam 14. Haftamda bakıp söyledi çok şükür yanılmadı bende rahat rahat alışveriş yapabilmiştim gönlümce ☺️
Hazine_58 Smyrayldrm ayyy benim daha var ben 7 haftalık +6.benim iki oğlum var. Gönlüm kız ister tabi
Smyrayldrm Hazine_58 yaa ınslh cnm benım 2 oglum var 🥰 bend hep kız ıstıyrdm hayırlısı olsun de kıxım olsun Allahım de alahım dualarımızı kabul edıyo cnm 🥰 hamılelegın nasjl gecıyo pekii
Daniay Yeppudaa Elbiseler çok tatlı değil mi emziklere bayılıyorum ya neler neler var hepsinden almak istiyorum ama atladığım birşey var bizim burda mağazalar daha kapalı 🤦🏻♀️😒
Yeppudaa Daniay ben internet sipariş vereceğim bir cougunu .emzik olsun zibinlar olsun . internet te bana daha uygun gibi geliyor .
Daniay Hazine_58 Umarım olur artık bizim aile de yeğenim var Arya aşırı tatlı ve çok cimcime herkese sevdiriyor kendisini kızlar çok tatlı gerçekten ❤️