Havvanur42 17+6 haftalık ilk gebeliğim. Bu hafta sürekli batma hissettim kramp mı acaba? Bu durumu yaşayan var mı nasıl geçti? Karnım bu hafta baya bi büyüdü acaba normal mi daha erken mi kiii :( Anne olmak çok emek istiyormuş 😌😄
BurcuLice Havvanur42 şey gibimi bende mesela çok derin nefes alırken batma oluyordu bıçak saplanır gibi ama geçiyordu sonradan
Serapveminikleri Havvanur42 Ben uzanırken çok olurdu o agri geçen hafta ama geçti çok şükür ara ara kendini gösterir kaburgamj desem ne desem kemiklerim ağrıyor resmen
Ortmenanne16 Havvanur42 aynı durum bende de vardı sol göğüs altı kaburga kemiği uyuşuk gibiydi titriyor gibi rahatsiz bir his doktor bebek baş aşağı şu an poposuyla ittiriyor dedi 🤭🤭🤭 çok şaşırmıştım
Sermec27 Havvanur42 benim ilk oğlumda bu durum 30 haftadan sonra başlamıştı bu oğlumda 20 den itibaren o dediğiniz seyi hissediyorum bazen sağ gögüs bazen sol göğüs böyle bıcak saplanır gibi oluyor dimi nefesin kesiliyor gibi ya tam emin değilim ama bebek ayağını mı dayıyor başını mı dayıyor acaba ben öyle düşündüm sanırım sebebi o 🥰
Dilara_guess Canim ben 24 haftalik gebeyim bende de olurdu, doktoruma danistigimda ic basinctan ve bebegin buyumesinden dolayi demisti normal yani. Yapman gereken otururken arkana yastik alip dik oturmamaya calismak yari yatar gibi👍🏻😊
Havvanur42 Dilara_guess denicem çok teşekkür ederim, bir haftadır bu sıkıntıyı yaşıyorum akşamları oluyordu çok yemekten felan diye düşünüyordum fakat dün gün boyunca oldu gece acile mi gitsem diye düşündüm 😄
Havvanur42 Serapveminikleri uzanırken yada yerde otururken oluyor, evet kaburganın içi gibi ama altı gibi de farklı bir ağrı 😔 kaç haftaliksiniz
Serapveminikleri Havvanur42 evet cnm o şekilde şuan 23+5 ama 22 haftadan beri var benim :( bu hafta Dr gidecem inşallah unutmazsam soracam
Ortmenanne16 Havvanur42 keşke size geçti diyebilsem 🤭🤭 hala ittiriyor ama alıştım artık tabi zamanla azaldı şu an mesanemde takılıyor 🤪🤪
Havvanur42 Sermec27 evet sanki birşey batırılıyor gibi acıyor. Yaa bebeğim mi baskı yapıyormuş demek 😍
Lalihhhh Havvanur42 ben ben🙋 hatta kalp mi acaba diye düşünüp korkuyorum ama bazen yeri değişiyor , öksürünce batıyor bir anlam veremedik ,bazen de sağ göğsümde oluyor
Havvanur42 Lalihhhh bende kalp krizi felan mı geçireceğim diye düşündüm ilk olduğunda 😄 daha sonra mideden herhalde dedim ama açken de olunca mideden de olmadığını fark ettim. Şuan bile batıyor birşey çok acıtıyor ne zaman geçecek acaba 😌
Hiraninannesi1 Kolunuza yumruk atilirda morarır ve orası sızlar ya öyle bi ağrı değil mi bende dün gittim doktora aynı bu şekilde anlattım sol göğüs kafesinin altı diye belirttim çocuk büyüyor genişliyorsun ondan dedi çok normal dedi bende 20. Haftadan beri hissediyorum aynı acıyı ama normalmiş kızlar Allah hepimize sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bunlar gelir geçer 🙏
Havvanur42 Hiraninannesi1 evet öyle bir ağrı, inşallah sağlıkla gelsinler de sabredeceğiz artık anne olmak kolay değilmiş 😄👶💕