Mmhtpmhmt04 Fy9388 çiğ ete dokunup yanlışlıkla ağzınla temas edersen parazit ihtimaline karşı sakıncalı diyorlae doktorlar elini iyice yıkandıktan sonra sorun yok
Kucukmucize Fy9388 benim annem ciğer ellemiş yanlışlıkla dokunmuş bende de var doğum lekesi oluyor demek ki
Dilanbozkurt Fy9388 canım biz kürdüz Allah seni inandırsın yapmadığımız et çeşidi yok. Mıncırmak mı dersin satırla doğramak mı herşeyi yaptım yapıyorum😂 ama parazite karşı ellerini sonrasında bol sabın ve suyla yıkamak kaydıyla🖐🏻
Hmsrqw Nereye dokunursan mı elini sürersen mi ne lekelenme olurmuş doğum lekesi. Tabi batıl inanç gibi duruyo ama büyük çoğunlukta dokundukları bölgede doğum lekesi olmuş
cilekreceli Sakıncası yok hayatım hurafe istediğin kadar dokun git mıncır isterssn yine bişey olmaz 😂
Balbocegim Fy9388 bakteriden kaynaklı öyle diyorlar. Dokunduktan sonra iyice elinizi yikasaniz problem olacağını düşünmüyorum. İlk çocuğumda her şeye dokunup (et ciğer tavuk gibi )yemegini yaptım şükür cocugumda hiç bir leke yok.
sumeyyeesanli Fy9388 Toksoplazma riski nedeniyle dokunulmasa doğru değil diye biliyorum. Eldiven ile ete dokunmanın bir sakıncası olacağını düşünmüyorum