37 +4 haftaliktik daha kontrol için gittik doktorumuza ilk defa alttan muayene etti hafiften lekelenme olabilir telaş etme dedi neyse eve geldim aradan bi kac saat geçti kanamam oldu ilk once doktor lekenme olabilir demisti ondan dedim daha sonra çogalmaya başladi sırtımda da çok şidettli bi ağıri vardi hmn acile gittim nişanin gelmiş 1 cm acikliğin var dedi çok az bunun için hastaneye gitme gidersen çok çekersin dedi tm dedim eve geldim bu defa gece sırtımda yine bi ağri ne olur ne olmz gidelim dedik biz ilçedeyiz merkeze gittik ebe bakar bakmaz 2 cm olmuş dedi sancimda hic yok olanda gitti yatışimi verdiler sonra gece 2 ydi sabah 8 e kadar en az 8 9 kere alttan muayene etti öldum öldum dirildim sonra 3 cm olmuş dediler 3 de durdu artik baktim ilerlemiyor cikmak istiyorum dedim esim imza atti geldik eve dön dolaş hiç otumadim yinede sancim yoktu diğer gun oldu yani bugun sabah uyandim altimda bir ıslaklik hmn tuvalte gittim idrar olabilir dedim baktim kendimi sıktıgim halde duramiyorum damla damla akiyor tm dedim suyum geliyor yine apar topar hastaneye gittik açilmam 4 cm olmuştu yine sancim yoktu yeniden yatişimi verdiler suni sancı verildi yarim saat içinde inlemeye başladım sonra kapattilar kendi sancilarin da baslamiş buna gerek yok dedi bol bol yürüyüş yap rahmin açilack gibi duruyor dedi yarim saat yurudum tekrar muayene etti 5 cm olmiştu 5 ten sonra biraktim kendimi bağır çağır acidan çildirmak uzereyim yalvarıyorum bni sezeryana alin diye ebem ne Sezeryani yuzduk yuzduk kuyruguna geldik bebegin gelmek uzere dedi oyle iyidi ki ebem sağolsun çok çok ilgilendi bnimle sancilarimda dayanilmz derecede şidettli gidip geliyor tekrar kontrol etti 6 7 olmuş dedi kendimi o kadar çok kasiyodum ki bebeğin kalp atişlari düşuyor sikma kendini dedi sonra bi baktim 9 10 olmuş başlıyoruz dedi 5 6 ikinmada bebegimin saçlari gorundu son bi kez güçlu ıkın bebegin geliyor dedi sonra bi baktim küçük minacik bi melek oyle masumdu ki 3 de çiktim çatala 8 de oldu meleğim doğum degil ama sancilar mahvetti bni yinede her seye ragmen bebegimi saglikla kucagima aldi şu an yanimda mışıl mışıl uyuyor oyle tatli ki 🥰 o anliktir o sancilar sonra herşey unutuluyor darisi butun hamilelere bi avazda kurtlsunlar insallahh 🤲🤲❤️