esinaltintaas Kızlar merhaba 12+5 haftalıkken doktor %70 kız dedi bugün 17+4 haftalığız erkek dedi ama çok emin bir şekilde degil detaylıda başka bir gözde görsün dedi böyle olan var mı? Cinsiyeti değişen ?
Kenzimahfi esinaltintaas değişti demeyelim de yanılma diyelim sonuçta cinsiyet aynı tahminler değişiyor ve bu çok sık görünen bir durum
058elf esinaltintaas 12 hafta çok erken evet kesin olanlar oluyor ama yine de en az 16 ya kadar beklemek gerekiyo cinsiyette. benim kızım bi kez gösterdi kendini o da 20. haftada sonraki kontrollerde doktor saklıyo kendini cinsiyeti söylemiş miydim diye soruyo
Devramber esinaltintaas ikili teste gittiğimde %51 erkek demişti doktor. Bir hafta sonra öğrenmek için gidecez bakalım ne diyecek.😊🐣
esinaltintaas Kenzimahfi Bana ilk olarak o kadar yüksek bir ihtimal diyince bir beklenti içinde olmuştum bugün öyle başka birşey diyince çok şaşırdım
Tyrcm esinaltintaas bizde şok olduk :) Plasenta öndeymiş o yüzden ultrasonda zorlandılar göremediler :)
esinaltintaas 058elf 12 haftalıktik ama gelişim olarak 2 hafta önden gidiyorduk kemik onlarak falanda kız demişti bakalım şimdi gözüm detaylıda 🤷
esinaltintaas 058elf Şimdi bir öyle bir böyle diyince ikilemde kaldım sadece 1 defa bakabildi zaten hiç durmadı göstermedi bir daha kendini
minikkuzummmm Estaner88 al benden de o kadar bende dün 12+5 din tahminde bulundu ama insan şüphede kalıyorum işte😅
Tyrcm Estaner88 evet canım baştan beri özele gidiyorum. Plesantanın konumdan dolayı göremediler benimkini
Estaner88 minikkuzummmm ya benim 7.ayım bitiyo hep tam göremiyoruz dedi kaç doktor ensonda büyük ihtimal kız dedi Bakalım bu gittiğimde ne diyicek hiç bişey almadım daha artık ablalarından kalanı kullanıcak😂
Benan-16 Bende 11+2 de gittim tahmin etti aslonda ama parti yapacağımız için 1 ay sonra gelin netleşir dedi tahminini de bilemiyorum 🙁 çok merak ediyoruz 1 ay sonrasını 😍
esinaltintaas Benan-16 bende parti yapıcaktım kesin birşey demeyince detaylıya kaldım bekliyorum 2 hafta artık
Estaner88 minikkuzummmm evet😔ilk kızımdada erkek dediler 7.ayda kız dediler ikincide de kıza benziyor dedi kız oldu bakalım buda bi süpriz yapıcakmı
Estaner88 minikkuzummmm amin canım herkeze banada☺️Sağlıklı hayırlı evlat olsunda rabbim bilir en iyisini
058elf esinaltintaas detaylıyı bekle canım en güzeli orda gösterir inşallah kendini 🤗 ben hala ikilemdeyim çnkü tek bi kez kız dedi diğerlerinde göstermiyo haftaya gidecem 30 haftalık olacaz o zaman yine soracam cinsiyeti ne diye😂
esinaltintaas 058elf Baya olmuş sizinde insan birseyler almak istiyor ama kesin birşey olmayınca yapamıyor inşaallah net birşey öğrenirsiniz ☺️
058elf esinaltintaas yok sadece 20. haftada gösterdi ve doktor çok emin bir şekilde kız dedi ama diğer gitmelerimde göstermedi hep saklıyo edepli kızım 😂 çoğu şeyini hallettik ismi de hazır kızım olacak inşallah bende hazırladım kendimi artık 🥰