Kaktus48 Nurylcnkya rabbim sana nasip etmiş bu duyguyu kimseyi kafana takma 7 yıllık evliyim ve 7 yılın sonunda mucizemiz geldi hemde doğal yoldan. Onun öncesinde herseyi denedik psikolojimiz bozulmuştu artik ama rabbim nasip etti cok şükür
Elifyali Nurylcnkya 1 sene sevgililik… 10 ay nisanli… Evlilikte 2. Yilimzda bebegimizi ogrendk tam evlilik yildonmmzde🙏 rabbim ne zaman nasip ederse o zmn gelir… Baskalarina kulak asmayin…
Lalihhhh mvdlrnr daha eşinin yaşında ne var ki bizim yanımızda gencecik kaliyor😃ben 28 eşim 34 yaşında evlendik , 1 buçuk yılı geçti evleneli şimdi ben 30 eşim 36 yaşında anne baba olacagiz nasipse🤗
BebegimleYeniHayat_34 Nurylcnkya onlar erken duymamış bence 5 kasım 2019 tanıştık 17 kasım 2019 teklif aldım 27 Aralık 2019 nişanlandık 31 Mart 2020 koronada nikahımız yapıldı sadece 21 Haziran son regl tarihim🤣 1 ay sonra doğurcam inşallah
OzgeHelli Nurylcnkya 2 ay flört ettik.flörtle beraber 6 ay içinde evlendik.Bir sene sonra planlayarak hamile kaldım.Su an 7 aylık hamileyim 😁
Bsra06 1 buçuk sene nişanlı kaldık…7 senedir evliyim ben 17 yaşında nişanlandim ailemin rızası ile… Ben eşime abi diye hitap ediyordum abimin arkadaşıydı evimize gelip giderdi meğersem benden hoşlanmış sonra abimle konuşmuş niyetim ciddi diye… O şekilde oldu ve iyiki olmuş 19 yaşında ilk kızımı kucağıma aldım şuan 25 yaşımdayım 2.kızımı bekliyorum doğuma çok az kaldı 💕💕💕💕
Burcuckmk Nurylcnkya çalıştigim yerden tanıyordum biras eşimi tam taanıştiktan 3 ay sonra nişan 6 ay sonra nikah yaptik pandemiden dolayi 8 ay korundum korunmayı bıraktığım ay hamile kaldim
yagizinannesi1 Ogrtmenhnm Yakın sayılırız 😁 bizde 8 yıl sevgililik 3 yıldır evliyiz 30 haftalık hamileyim 😁
Neslihan1903 Nurylcnkya 7 sene flört etmişsiniz canım gayet normal 2 ay sonra bebeğinizin olması birbirinizi iyice tanımışsınızdır sağlıkla gelsin inşallah
maviruya Nurylcnkya Eşimle görücü usulü evlendik. 6 aylık bi nişanlılık dönemimiz oldu. Evlendiğim ay hamile kaldım. Evliliğim 37 haftalık bebeğim 36🤣
ExcitedMom Nurylcnkya evlendiğim gibi kaldım ay bile yok millet anca konuşur herkes hayatına baksın cins bu insanlar bende hemen hamile kaldım ve karnım hemen çıktı önceden kaldı heralde demiş birkaç kişi arkamdan Öyle de böyle de konuşacaklar illa
kucukadam Nurylcnkya biz lisede beraberdik ama orda kaldı ayrıldık görüşmedik. 10 yıl sonra instadan karşılaştık 2017de. 2018de sevgili olduk, aralıkta söz yaptık. 2019 nisanda nişan, ekimde düğün yaptık. şimdi 8 haftalık hamileyim. Ikimiz de 29 yaşındayız🙃🥰
Bgs Nurylcnkya 6 yıl sevgilikten sonra evlendik evleneli 4 yıl olacak ağustosta 3. Yılda hamile kaldım martta doğumum olacak inş 🙏
Senaa28- Nurylcnkya 3 yıl birlikteydik 3.yılın sonunda evlendik ben 23 eşim 26 7.ayında gebe olduğumu öğrendim eşim çok sevindi ben ilk çok ağladım işim gereği istifa ettim falan ailem de erken dedi ilk sonra herkes ıyıkı diyor 😂