Nurylcnkya öncelikle insanlara yaranamazsınız 😁 erken olsa erken gec olsa geç ..evlendim 3. ayimdan sonra e hani yok mu bise demeye basladilar yok erken daha diyince haklisin diyorlardı 1 seneye doğru yap artik yeter diye baskilar falan ama ben israrla yapmadim çünkü bu milletin vereceği bi karar değil insan ne zaman hazir hissederse veya isterse öyle yapar Rabbimde verirse ne mutlu 1 seneden sonrada olmuyo mu bak olmaz sonra ararsin demeye başladılar artik canima tak dediği icin denemedik bilmiyorum deneyince olup olmadığını haber veririm canim ne zaman isterse ozman yapicam diye milleti susturmaya basladim 2 senenin sonunda artık vazgeçtiler sormaz oldular benden umudu kestiler hatta eminim olmuyo soylemiyo diye düşünen cok vardi çünkü israrla olmuyo diye sorduklarindan oyle düşündüm yani sonuc olarak konuşan cok olur önemli olan milletin ne söylediği değil sizin ne istediğiniz ben yapana saygi duyuyorum ama ben evlenince hemen çocuk yapilmasi taraftari değilim çünkü artik neler duyuyoruz yillarca birbirini tanidik zanneden insanlar evlenince taniyamamisim diyo neler yasiyo evliliğe biraz zaman verilmeli bence hem değişmese iyi gitse bile benim cok şükür hep öyleydi sevdigin insanla evliliğin tadını cikarmakda önemli