Kubosunyavrusu Bebeğimi görmeye gideceğim yarın ne yiyorsunuz siz. Gitmeden değişik şeyler duyuyorum bazen 😍
Ayazzzzzz Kubosunyavrusu ben burda okumuşdum, çikolata, muz falan yiyince iyi oluyomuş , hepsini yaptım ama bebeyim inat etdi yüzünü kapadi. 5 hafta sonra tekrar gitdim yine eli yüzünde. Doktor karnimi silkeledi öyle göre bildim
Aysun1983 Kubosunyavrusu ilk haftalar da çikolata yiyince hep oynuyordu ama geçen 25.hafta da yine yedim yüzünü bile göstermedi 😀 son 2 haftadır açken çok hareket ediyor bir daha ki kontrole açmı gitsem diyorum bende
karayakaydan Kubosunyavrusu benim ki para harcatmayi seviyor cikolatada kimildamayan cocuk antep fistiginda cildiriyor😂😂
Kubosunyavrusu Minnosunannesiii evet onu biliyorum herkes cıkolata yiyor bende öyle ama vişne suyu falan diyorlar neden bilmiyorum 😊
Cesrabkn Kubosunyavrusu canım bende 2 gün önce gittim 3 tane karamio yedim 1 kutu da karışık meyve suyu içtim bu zamana kadar ultrasonda hep sakince yatıyordu bebeğim biraz hareketlensin istedim 😂 bolca da su içtim doktora girene kadar baya idrara sıkıştım ve sıkışık şekilde girdim hep bebek çok güzel hareketliydi hemde çok net göründü bunların hepsine uyarsan hareketsiz olması imkansız gibi bişey 😂
Aysun1983 Kubosunyavrusu ilk haftalar da çikolata yiyince hep oynuyordu ama geçen 25.hafta da yine yedim yüzünü bile göstermedi 😀 son 2 haftadır açken çok hareket ediyor bir daha ki kontrole açmı gitsem diyorum bende
Haticeyuce31 Kubosunyavrusu çikolatadan ziyade doktoe bana vişne suyu ve su ic dedi hatta detayliya gidicem nasipse 22. Haftada bol su iç ve vişne suyu ic gelirken çikolata yaninda bulunsun uyur falansa bide cikileta deneriz dedi
Kubosunyavrusu Haticeyuce31 bende bunu merak ediyorum gerçekten vişne suyu diyorlarmış neden acaba bende 20. Haftama girmek üzereyim yarın ultrasona gireceğim içeyim mutlaka 😊🙈❤️
Haticeyuce31 Kubosunyavrusu ben onxe vişne suyu içerim en son cikolata yerim demek oda yarıyor kizim hep kıpır kıpır oluyor usgde dene valla tavsiye ederim 😊
halitefe Kubosunyavrusu baklava artı vişne suyu benimki onun dışında çok birşeye tepki vermiyor bazende süt tembel benim oğlum biraz😅😅