ecembugra53 alininannesiii ben patik alarak söylemiştim 😊 annemlare cok sevinmişlerdi suan ayagımda sallıyırum oğlusumu zaman cok çabuk geçiyor valla bacım bişeu anlamayacaksın emin ol bu zamanların tadını çıkar 😊
[silindi] alininannesiii eşim çok umutluydu hamile olduğumdan ve hissediyordu . Test yaptım ve pozitif çıktı çok mutlu olduk ve ilk öğrendiğimizde 4 haftalikti bebişim . Ailemden uzak bir yerde yaşıyorum bu nedenle telefonla söyledim bizimkilere musmutlu oldular . Tabi annem o gün yanımdaydı yani annemin geldiği gün ile hamile oldugumu ogrendigim gün aynı gün oldu . Anneme diyorum ki anneanne oluyorsun tepki vermiyor yine diyorum bana bakıyor 3 .ncu defa söyledim “anneanne oluyorsun ” dedim o zamanki gülüşü mutluluğu beni çok mutlu etti .
Nur-92 alininannesiii öğrenir öğrenmez aradık herkesi sora hemen doktora gittik kesemiz bile oluşmamıştı doktorda boş yada dış gebelik durumlarını anlatınca pişman olduk hemen söylediğimize kötü bi durum olursa tekrar herkese nasıl söyleriz diye
Merineri 5 haftalıkken öğrendim keseyi görünce dayanamayıp sadece ailelere söyledik, şuan 13 haftalık hala ailelerimiz biliyor anne babalar başka kimseye söyleyemedim henüz 🤭😅
Begonvill alininannesiii 5 haftalıkken anneme söyledim sonrasında herkes duydu zaten :) İlk 3 ay kimseye söylememek istiyordum aslnda şimdiki aklım olsa 3.aya kadar kimseye söylemezdim
Smyy00 alininannesiii 11-12 haftalıkken sadece ailelere söyledik akrabalara 4 aydan sonra söyledik :)
Deryaakls alininannesiii Test yapar yapmaz ablama attim hemen bizimkilere söyledi Hastaneye gidip durumu ogrendikten sonrada esimin ailesine soyledik 5 haftalıktı ögrendigimizde basta 2 aylık olana kadar soylemeyiz dyorduk hamile olursam ama öyle olmuyormus bekleyemiyor insan 🤗
hilosss07 alininannesiii aşırı derecede utandığım için annemle ablam balkondayken ellerine ultrason resmini verip bişey demeden içeri girmiştim 6 haftalıktı babamada annem söylemiş 🙈
Mavera54_04 alininannesiii annem ve kayinvalideme oğrendiğim gibi söyledim 3 haftalıkken ama diger kisilere 9 haftalık felan dı söyledigimde
Drysglm98 alininannesiii ben şu an daha 6 haftaliga doğru gidiyorum. Eşim hemen aradı herkesi annem herkese haber verdi. Aslında istemedim. Çünkü bir yıl önce bende bir bebek kaybettim. Kalp atışını duyduğum gün kanamam oldu bir hafta sonra karnimda öldü. Şimdi de çok korkuyorum. Azıcık karnım agirsa akıntım olsa o günler geliyor aklıma.
kucukadam Drysglm98 gecmis olsun canim ben de kaybettim gelişmemişti kalp atışını da duymadık. Zor. Rabbim bunları kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
Aygul91 Drysglm98 bu duygu cok kotu yasamayan anlamaz ama bak ikinci bir bebek geliyo sen fazla heyacan yapiyorsun ondandir cocugunu dusun mercimeyi 🥰 birsey olacak diye korkuyla yasama ben kendimi bunlarla teselli etdim hep 😊
kucukadam alininannesiii 8.haftaya girdim 4 haftalıkken öğrendim eşime söyledim. öğrenir öğrenmez soyleyim mi diye sordu. Gece 1de söyledim isten gelince . Ben de doktor kontrolünden sonra söyleriz dedim ama ben de işyerinde söylemek zorunda kaldım ertesi gün. O gün de ailelere söyledik.🙃
Yetgineslihan alininannesiii ben ailemden uzakta yaşıyorum. Annemler ziyaret için gelmişlerdi ben baya kilo vermişim hiç farkında olmadan. Beni öyle görünce üzüldü ler ne oldu sana kızım çok zayıflamışsın çok solgunsun diye. Ama benim kafamı kaldıracak halim yok sürekli kusuyorum baya kötüyüm . Gece yataklarını yaptım. Arkadaşımı aradım piknik yapmıştık dedim o gün yediğimiz et bozuktu heralde ben zehirlendim sizde bişey varmı diye. Oda bizde bişey yok ama ben senin halinden anladım sen hamilesin sabah test yap. Bende yok canım nerden çıktı diyorum. Yinede aklıma soktu sabah gittim herkes uyurken test aldım. İdrarı damlatmamla birlikte cift çizgi oldu. Ben çığlık attım elim ayağım boşaldı ağlıyorum annem geldi korkmuş noldu diye testi gördü 😁 sarıldık ağladık 🙈 eşime de akşamına söyledim video çektim direk testi eline verdim ikinci bir ağlama faslı da orda yaşadık🙈 Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah o kadar güzel bir duygu ki…
Glsm210521 alininannesiii ben test çubuğunu attım whastapptan yanlarında olmadığım için kayınvalidemlerle de kan tahlili verip tam emin olduktan sonra söyledim yanlarında olduğum için 🙂🙂
gel_artik_bebegim Kubra-kurt-aksoy 4 hastalıktı testi yaptim cift cizgiyi gördüğümün akşamına anneme test fotoğrafını attım ama benim olduğu hic aklina gelmemiş arkadaşımın sanmis bu kimin yazdı 😄 kadin 3.5 sene boyunca hep tek cizgi görmekten artık umudu kalmamisti sanırım gerci kimyasal gebelikmis 1 hafta sonra doktor kimyasal düşük yapıyorsun demisti ama yine dr o mutluluğu 1 haftalığına yaşamak bile çok güzeldi 😊