E-K-D alininannesiii aileme 3 aylıkken eşimin ailesine 4 aylıkken cinsiyeti belli olduğunda söyledik. Ben erkek kardeşime söyledim o sürekli hadi artık yeğen istiyorum herkes doğurdu deyip duruyordu( bizden çok o istiyordu anlayacağınız😂 ) sonra annem memleketten İstanbul’a geldi yazın orada kışın İstanbul’da oluyorlar. Artık göbüşüm çıkmaya başlamıştı ama annem hala ihtimal vermediği için anlamamıştı bir farklılık görmüyor musun bende dedim göbek möbek anca öyle anladı :) oda babama söylemiş. Eşimin ailesi de İstanbul’a gelmişlerdi senede birkaç kez abisi ve bizde kalmaya gelir. O zamanda cinsiyeti belli olmuştu artık söyleyelim dedik söyledik. Cinsiyeti belli olunca yavaş yavaş herkese söylemeye başladık zaten.
SultannnnnnN meraba Ben Hamile oldugumu Biliyordum Test Yaptim ve esime solemedim testimin sonucunu ve dogum Gununde esimin supriz yaptim Ve soledim Testi yaptigimda zaten gorumcem ve esimin annesi kaynanam ve bikac Dostlarimiz vardi Oda yetmio ben zaten dayanamadim bikac Kisiye ve dostlarima ve arkdaslarima soledim ama eşime supriz yapcagimi ve solememelerini soledim herkez solemedi Ve beklenen OGun Geldi ve eşimin Dogum Gununde suprz Yaptim Ve hayatimin anlami olan Minigimi soledim Cok heycan vericidiydii ☺️☺️☺️☺️
Hulya3463 alininannesiii Tavsiye de etmiyorum özellikle kem gözlere karşı😂ilk gebeliğimi 2 aylıkken söyledik tam 2 aylıkken karnımda ölmüş 3.ayda öğrendim 2.gebeliğimi 4.ayda söyledim ailelerden uzaktayım diye saklamak zor olmadı sadece sayılı kişiler öğrendi sakladığımı
nazliakdag35 Hulya3463 ilkinde ögrenir ögrenmez herkezin haberi vardı ve 3 aylikken kaybettim o yuzden bunu kimseye soylemedim hersey netlessin oyle soyleyecektim ama farkediliyordu artık daha fazla saklayamadim 😂😂
Ozdmrkbraa alininannesiii geçen sene Ramazan ayında öğrendik iftardan sonra eşim dükkan açmaya gidecekti kaynanamgile gittik bizi beklemiyorlardı eşim söyledi anne sana bişey diyecem diye onun da aklına hep en kötüsü gelir görümcemde aynı sonra eşim babaanne oluyorsun dedi çığlık kıyamet nasıl kutlu oldular (keşke her şey o gün ki gibi samimi olsaydı yada öğün asıl halleriyle tepki verip beni sonrasında üzmeselerdi)ertesi gün annemgile gittim annem sende bişey var dedi bende evet bebek var dedim 😂
Aslihanidil Haticeyuce31 aynı durum bizdede eşim kaza geçirmiş benden önce sırtında platin var nisandan önce onun çocuğu olmuyor vermeyen kızınızı demiş akrabaları annemde olmuyorsa evlatlık edinirler demiş şuan 39 haftalık hamileyim 😊😊
Haticeyuce31 Aslihanidil aynıydı demekki benim esim evlendikten iki ay sonra rahatsızlandı hemen zurriyetsiz oldu diye yapistirdilar damgayı bide kayinvalifemlerin ekstra ozel bir durumu vardi hic çocukları olmamış esimide evlatlık almışlar o guzden o konuşmalar çıkınca cok daha korkardı hic bekletmeden test yaptığım gibi soyledim ikisindere
Batutugay Ben ilk görümceme söylemiştim oda gitmiş kocasına ve tüm sülaleye söylemişti eşimede eniştesi söylemiş tabii süpriz yapmak için kutu hazırladım meğerse biliyormuş zaten çok üzülmüştüm
Pregnantttt Batutugay ne üzücü olmuş olsun iyi düşün iyi olsun o kişilerde mesafeli ol tavır yap için soğur en azından 😬
Batutugay Pregnantttt şimdi ikinciye hamileyim eşime yılbaşı hediyesi aldım diye süpriz yaptım içim rahatladı çünkü hiç beklemiyorduk 😂
Pregnantttt Tüp bebek olduğu için herkes heyecanla bekliyordu zaten 🤩 eşime doktorumuz ufak çaplı bir şaka yaptı biraz inme iner gibi oldu ama aşırı mutlu olduk 🥳
AysLLL Ben hic ihtimal vermedigim icin test geregi duymadan annemle kardesim zorla almis gelmisler 😂 hemde 3 tane biri emin olmak icin ben test yapma geregi duymadim cunku beklemiordum tabi o ara gorumcem ve kayinvalidem esim icerdeydi ben kahve yaparken kiz kardesime idrarmi verdim o gidip yapmis bende o ara dalga geciyorm cok beklersin die😂😂 bir geldi 3 test 3 çift çızgı ben şokk 🙊 kardesim elime verdi testi sadece test gosterdim hepsi ciglik cigliga esimle bende o an tepki yok 🤣🤣🤣
NKG 4.5 haftalıkken öğrendim öğrendiğim günün akşamı anneme bir kutuya bebek ayakkabısı, test sonucumu koyup sana hediye aldık diyip açtırdık, kayınvalidem ve kayınbabama facetime yoluyla söyledik sevinçten ağladılar 😜👼🏼🤰🏼
Esraakk alininannesiii Biz tam 2,5 aylıkken söyledik :) annem ruyamda gördüm demişti daha önce o zaman bile söylemedim bekledik.
Burcuckmk alininannesiii ben test yapip doktora gittiğim gun anneme soyledim kalp atışını duyunca da kaynanamda soyledik ben anlamıştım zaten hastaneye gitmeenizden dedi 😊