Meralrabiamhmt Arkadaslar 24 haftalık hamıleyım mıde yanmam basladı ne yaptıysam gecmedı randevuma da daha var ne yapsam gecer uyku bıle uyuyamıyorum
Sedaerhan Meralrabiamhmt muz yiyince geçiyor benim ya da süt .aşırıysa gaviscon verdi doktorum anında kesiyor
Mahirissmoms Meralrabiamhmt aynı durum bende de var valla ya şurup iciyorum bide soguk süt bala su kattım içtim şimdi salatalık yedim az iyi oldu çok zor migde agrısı
Fatosef Meralrabiamhmt rennie şurup yazdı doktorum. Benimde inanılmaz ağrır ve yanar midem çünkü. Rennie geçiriyor gerçekten
Seliner Meralrabiamhmt talcid önermişti bana doktorum, evde varsa diye söylemek istedim. Bir de ılık süt iyi geliyor içine hiçbir şey katmayın. Keyifsiz gelmişti içmesi ama sonunda biraz rahatlatmıştı.
058elf Meralrabiamhmt maden suyu rahatlatıyo benimde sabahtan beri öyleydi az önce içtim sanki rahatladım geri başlamazsa
Burcu4135 Meralrabiamhmt benim de var ne yapsam da gecmiyor hasta gibiyim midem yüzünden özellikle son 2 gündür fena yanıyor. arkasından bulantı.
058elf Meralrabiamhmt çok iyi anlıyorum, inan bugn ne yesem resmen mideme ateş atmış gibiydim ta ki aklıma madensuyu geldi de bi nebze rahatladım 😌