tgbktszdmr Ya kızlar bazen post görüyorum hıçkıran bebecikler anne karnında. 😄 ben 34+2 yim hıçkırık felan yok hissetmedim yani hiç 😄 bazen huzursuz oluyorum hıçkırıyoda ben mi duyamıyorum acaba ya
busraa5465 tgbktszdmr 😁 bilmem benimki başladı yine genelde yemek yiyince oluyor başıda aşagıda çok güzel 😁
132025 tgbktszdmr bende hiç hıçkırık tutmadı diye hatırlıyorum 4 yaşına doğru gidiyo normalde de 4 kere hıçkırmamıştır yani😂
tgbktszdmr 132025 anne karnında hıçkıran doğuncada çok hıçkırıyormuş demekki benimki sizinki gibi hıçkırmayanlardan 😄
132025 tgbktszdmr valla bence gerçekten anne karnında nasılsa dopuncada öyle oluyo bebk oğlum beni rahatsız etmezdi gece kıpırdamadı pek doğancada sağolsun akşam 9da yatıyodu sabaha kadar emmeye bile uyanmıyodu😂 arkadaşlarım gece hareket çok ediyo uyuyamıyorum diyodu onlsrınkide gece uyumadı
Buse919221 Ben 33. haftadayim. İki defa denk geldim hickirmasina. Ama gece uyandığımda hissettim ikisinde de. Belki siz uyurken hickiriyodur hissetmiyosunuzdur🙈
angels_-mom Benim de bebeğim çok hıçkırıyor bir kaç gündür ciğerlerinin gelişimi için çok iyi oldugunu okumuştum netten