Sevgikarakassen Zynpyt ayaklarında ödem var suan oda doğum sonrası normal dedi doktorum bir kaç güne duzelicekmis
Sevgikarakassen dilos Amin çok teşekkürler ne bel ağrısı ne baş ağrısı hiç birşey hissetmedim ameliyattan sonra sıvı almaya başladığımda 2 nescafe bir sade türk kahvesi ve bol sıvı tükettim hiç yaşamadım baş ağrısı uyusuklukta 6 7 saat sonra geciyor
dilos Sevgikarakassen çok teşekkür ederim paylaşımınız çok güzel olmuş gerçekten içimi rahatlattınız benimde ilk hamileliğim çok gergindim çok iyi geldi paylaşımınız 🤗 Bebişibizle birlikte mutlu günler dilerim
Sevgikarakassen Elifzeynep 76.600 ile ama 1.74 boyum vardı sadece karin ve birazcık yanaklarim siskoydu😂
Elifzeynep Sevgikarakassen maşallah barekallah ben 95 kiloyla girdim b yün geçmeyen ağrılarımın sebebidir kilo karnım dikişlerimin üzerine düşüyor yataktan kalkerken karnım yana dönünce yana yatıyor içten yırtılıyormuş gibi bir acı kalkıp yatamıyorum tek başıma kilo beni mahfetti kilo kadar kötü bişe yok
Sevgikarakassen Elifzeynep ayy ozman ağrı daha fazla olur Allah yardımcınız olsun tez vakitte ağrılarınız gever inşallah 😍
GzdeNurYldz Sevgikarakassen 9 haziran yaptım dogum, epidural sezeryan, cok şükür Allaha ılk gün sızılar oldu, sonrası cok iyiyim, tabi daha dikkatli ve yavaş olmak kaydıyla :) Yalnız miniklerimize kavusunca inanın tüm acılar diniyor 😊
Serpil07 GzdeNurYldz gözde hanım merhaba . Bebege giden bir damarda çentik var denildi. Sanırım sizdedemi varmis