Emel61 Selam hanımlar aranızda ikinci çocuğu olup yürüteç /örümcek kullanan varmı herhangi Bi yan etki veya birşey oldumu hediye olarak aldırmak istiyorum fikir verirmisiniz??
Busbushatun Emel61 gunde belli surelerle kullandildiginda sakincasi yok ama benm doktorum geciktiriyor yurumeyi ve tabanlari icin faydali bulmuyorm almayin demisti kullanma geregide duymadim canm
Senmerve Emel61 banasa yürümeyi geçiktiriyor erkek bebeklere zarar veriyor yumurtalıkları için falan dediler çok şükür hiö bişey olmadı 8. Ayında yürümeye başladı 11. Ayda düşe kalka kendisi yürüdü şimdi 14 atlık heryere koşuyo yetişwmiyorum maşallah
Sedaerhan Emel61 bi yerde okudum yurt dışında yasaklamışlar yürüteci ben de almadım geç yürüme oluyormuş birde cocuk yan basıyormuş felan içime sinmedi
EbrKzlky Emel61 Erkek çocukları için asla önerilmiyor. Avrupa’da en iyi doktorlardan biri eve bile sokmayın demişti. Onun yerine tutupda arkadan yürünen arabalar alabilirsiniz
Emel61 Sedaerhan acaba nerde Almanya da öyle Bi sıkıntı yok daha bugün akrabımıza doğum hediyesi olarak aldık.. Ben biraz çekiniyorum erkek çocuklarında
Sedaerhan Emel61 internet yazısıydı ülke aklıma gelmiyor gelince yazayım canım çevrem de herkes al diyor cok rahat edersin bi kere okudum ya taktım almıcam