ben 4.haftamda öğrenmiştim ve günde bir paket içerdim aşırı bağımlıyım öğrendiğimde en düşük değerlerde olanından içtim turuncu pall mall bianca falan zaten pall mall iç kötü olduğu için içmek istemeyebilirsin biancada tam hava onu içime çekmeden içmeye başladım 6. Haftada bulantılarım başladı zaten her şeyden kokulardan yemeklerden tiksinmeye başlamıştım sigarada buna dahil oldu ve öğrendiğim andan beri evin içinde hiç içmedim eşimede gelenlerede içirtmedim kendim içsem bile kokusunu almadım bu çok önemli neyse tiksinince 2 aya yakın hiç içmedim kendim istemedim sonra yine canım istemeye başladı 1 ayda 3 4 tane içtim içime çekmeden sonra sıkıntılarım oldu bi günde 15 dal içtim ondan sonra 20 gün hiç içmedim haftada bir dal içtim şimdi 25+3 20. Haftadan beri hemen hemen her gün 1 dal içime çok çekmeden içiyorum kendime karşı koyamıyorum hamilelikte planlı olmamıştı planlı olsaydı belki daha iradeli olabilirdim ama hazır değildim 3. Ayda ben sigara içmeyi özledim bırakmak istemiyodum ki diye ağlamıştım eşim şok olmuştu 😀 çok zararlı ama sanırım bebege etkisi birazda bünye meselesi arkadaşımın annesi hamileyken hep sigara içmiş arkadaşımın astımı var eşimin annesi eşime ve diğer çocuklarına hamileyken hep içmiş hemde aşırı ama hepsinin maşallahı var bi sıkıntıları yok ablamın arkadaşı hamileyken içmiş 2 çocuğu var bişeyleri yok kuaforumde öyle benim gibi hamileyken tiksinmiş sonra dayanamamış içmiş benim içtiğim gibi bi kızı bi oğlu biri 9 yaşında hiç bi sıkıntıları olmamış belli olmuyo yani risk alıyoruz aslında bende daha içerde duman geliyordur diye üzülüyorum üzülünce içesim geliyo öyle bi karşı koyamamazlık saçmalık yani çekirdek biraz oyalayabilir hamile değilken bırakmaya çalıştığım zamanlarda çitliyodum etki etmiyodu ama şimdi citledigimde çok etkili olmasada biraz olsun ediyo