Birisi123 Selam kızlar,bu ara çok fazla duyduğum bi konuyu sormak istiyorum. regl bittiği gün olan birliklelikte gebe kalındığını söyleyen birçok bayana denk geldim. aranızda bunu yaşayan yada şahit olan varsa bizimle paylaşırsa çok sevinirim🙏🏻
Fatma2277 Birisi123 11 inde bitmişti son lekeler geliyordu o da bittikten sonra 13 ünde ilişki oldu hamile kalmışım 8 ay önce
Busraelif03 Birisi123 canım benim öyle oldu eskilerde hep söyler zaten regli olmaya yakın yada regli sonu çocuk olur diye
Fatma2277 Birisi123 Allah isteyen herkese nasip etsin. Tek önerim var ne kadar stres yaparsanız, ne kadar stres yaparsanız o kadar olmazmış. Kiminle karşılaştıysam bunu söyledi. Ben hiç hesap yapmadım. Hiç olur mu olmaz mı da demedim. Şükür oldu.
Busraelif03 Birisi123 netten ovulasyon testi alıp yumurtlama günlerini takip et canım yardımcı olabilir herkesin yumurtlama zamanı farklı olur
Esraaa17 Fatma2277 ne kadar güzel ama insan düşünmeden yapamıyor bide uzun süre olmayınca artık umutsuzluk oluyor 3 yıldır deniyorum her Ay sonuç negatif düşünmemek için ne yapamak gerekir acaba
hazan_sngr6 Birisi123 benimde 9 ocakta adetim bitti 10 ocakta ilişkiye girdim hamile kalmışım o sıra adetime 6 gün varken test yapmıştım pozitifti. Şuan 6+3 üz darısı size olsun herkese olsun ☺️
Mehtapppp Birisi123 aynen öyle ben regl üstüne kaldım şuan 1 bucuk aylık hamileyim🤰 sevgililer gününe 1 gün kala test yaptım iyiki de yapmışım 😊