Huriyekayhan 12+3 ten selam arkadaşlar 4 gündür gece gündüz sürekli kafam ağrıyor geçmek bilmiyor sizde de aynı sorun oldu mu neden oluyor ki bu aynı sorunu yaşayan var mı geçmesi için evde neler yapıyorsunuz
dlnyny Huriyekayhan benim de sinüzitim olduğu için baş ağrısı değil de komple kafam da ağrı olur. Sizde de mi sinüzit var?
Ozge1123 Huriyekayhan 17 haftamdayım bende de aynı bazen sıcak bazen soğuk uyguluyorum öyle hafifliyor bide migren taşı aldım onunla masaj yapınca geçiyor denemenizi tavsiye ederim
Seymassrioglu Huriyekayhan o haftalarda bende çektim hormanlardan sanırım ılık duş al kafana buz kompresi yap iyi gelir
Huriyekayhan dlnyny evet sinüzitim de var ağrılarım başlamadan 3 4 gün önce sinüzit ağrısı çekmiştim şimdi de hep kafam ağrıyor geçmiyor hiç
Huriyekayhan Seymassrioglu duşa giriyordum bende ama gün icinde birden fazla ağrı girdiği için her seferinde duş olmuyor, diğer tavsiye izi deneyim bir de teşekkürler ❤️
minisinannesiiii Huriyekayhan 2 hafta çekmiştim malesef hicbisey geçirmedi kafamin heryeri ağrıyodu bende de sinüzit var bide üstüne alerji olmuştum vücudumun heryeri ateş sürmüş gibi yanıyodu hap içmeyi hic istemezdim ama mecburen parol içtim sadece onunla uyuyabiliyodum azda olsa Allah sifa versin insallah hamileyken hasta olmak çok zor
dlnyny Huriyekayhan çok zor öyle olunca ne yapsan geçmiyor iyi biliyorum ben bol limonlu su içip kafamı da tülbentle sıkıyorum🙈 biraz iyi geliyor