aysenurr bebişinizin alışverişine ne zaman başlıyorsunuz kızlar😍 ben 6 haftalık olmama rağmen şuan herşeyi alasım geliyooo😛🙈
Denizim aysenurr canim 25.haftadan sonra basla derim ben cok sona biraktim 34.haftaya cok zorlandim,son aylarda ayaklarda odem oluyor ayakta fazla kalinca kasilman oluyor cok zorlaniyosun,saglikla kucagina al insallah
esoeso aysenurr valla cnsytı ogrendgmz gun basldk yavastn bseler almya 32. haftaya kdr bez ıslak mendl falan derken hepsnı btrdk zaten o haftalrdn snra rahat dolasamıyrsn yorulyrsn yurudkce tuvalet ıstegn olyr yaptgn alsverste zevk vermyr 36 haftamdym ıyıkıde oncedn yaptmda bttı
deletedmom24 aysenurr 14. Haftamda unisex kullanabilicek şeyler aldım zıbın gibi düz beyaz tulum gibi. Cinsiyeti netleşince de bayram önü ne indirimdeyse onu aldım. Ama bende senin gibi 6 haftalıkken bi tane zıbın almıştım yenidoğan onla yatıp onla kalkıyodum resmen pskopat gibi 😂 ağrım çoktu pskolojik olarak rahatlıyodum biraz 😂😂
aysenurr Denizim canım çokk teşekkür ederim inşallah❤️ son zamana bırakmam ya daha şimdiden düşünüyorum😂
MoomsEge Beyaz zıbın vs. Cinsiyet belli etmeyen renklerde bişiler alabilirsin. Ağız mendili, müslin bez, ateş ölçer vs. Ufak tefek şeyler gibi görünüyor ama son zamanlara kalınca diğer büyük alınacaklar arasında onlar da gözünde büyüyor
Deletedmom404 aysenurr valla ben hastane çantasını 37 haftalık ken hazırladım canım ağırlaşma meselesi kişiden kişiye değişir bana 36 dan sonra çok zorlanırsın dediler ama gayet rahatım şükür 😇38+6 olduk paşamla
Deletedmom15257 Kibarbaby kız benimki de oyle diyodu sonra geçen illa küvet gördüm alalım dedi 😂😂aldı daha sonra beb alışverişe gidince gel bebegede alalım dedi avm alsaydım.dur demezdi 😂😂3 takım aldım kızıma şimdi yeter yavaştan alcam dedim😂😂
Elcnerdgn 25.haftadan sonra herseyini tamamlamaya baslayabilirsin. Ben detaylı dan sonra başladım almaya artık ufak tefek
Heather aysenurr zaten öyle oluyor, ben her hafta 2-3 kargo alışveriş yapardım kendime, kargocular ezberledi artık adımı görünce adres bakmıyodu. Şimdi bebek için öyleyim🤣