MelikeD Sulenayir güzelyalı hastanesi Selçuk Gürbüz e gidiyorum. Memnunum gayet. Doğum ücreti 2500-4000 arası demişlerdi. Ocak ayından önce konuşmuştuk muhtemelen zamlanmıştır bizim doğum haziranda olduğu için tekrar konuşmadık hastane ile. Muayene ücreti 160 lira. Eğer eşiniz ya da siz öğretmenseniz sendika indirimi var % 20. Her muayene ve testlerde indirimi kullanıyoruz. Özellikle doğumda indirim baya işimize yarayacak :)
_Mother_ Sulenayir Seyhan başkent hastanesi Hakan Kalaycı doktorum Muayene ücreti 232₺ Sezaryen doğum 2600₺ Normal doğum 3700₺ 2 kişilik oda 485₺ Tek kişilik oda 485₺ Özel oda 685₺ Korona testi yapılıyor oda 250₺ sanırsam
Hayalleredogru Kesinlikle başkent Hakan kalaycı muayene 210 ama doğum ücretini bilmiyorum muhteşem bilgili bir doktor
Sulenayir Hayalleredogru kendi hastası olmadığım için ileri hafta gebelik diye bakmadı o 🙄hasta seçiyorlar resmen eşimin görevinden dolayı Mardin’den geldim Adana’ya düzgün doktor bulamıyorum bakmıyorlar bile
_Mother_ Hayalleredogru yanlış biliyorsunuz doğum ücretini galiba benim takipli doktorum geçen seneden beri hiç 210₺ ödemedim muayeneye siz nasıl 210 ödüyorsunuz anlamadım ocak zammı öncesi muayene ücreti 207₺ idi zam sonrası 232₺ oldu muayene ücreti Gidecek olanlar için de yazabilirim ücretleri kesinlikle alanında çok iyi bir doktor
Lulemom Ben atatürk caddesinde erdal candan a gidiyorum. Şiddetle de tavsiye ederim. Size soracak soru bırakmadan her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor. Yani en önemlisi benim aklıma bile gelmeyecek şeyleri anlatıyo. O yüzden içim çok rahat.
Lulemom Sulenayir muayene ücreti 300₺ doğum ücretini bilmiyorum ama acıbadem, güzelyalı bide medline ile anlaşmam var dedi. Muayenesi pahalı gelebilir belki ama sonuna kadar hak ediyor gerçekten
Lifebaby Sulenayir metro hastanesine gidebilirsin benim doktorum sezer filiz Erdal çok iyi bir doktor muayene ücreti 100lira dogum 2500
Minikkus01 Muzaffer şengül daha iyisini gormedim gitmediğim doktorda kalmadi canim dogum ücreti 2bin 300 die biliyorum muayne de 100 du en son
Hayalleredogru _Mother_ doğum ücretini bilmiyorum dedim zaten ben benimde 4 aydır gittiğim doktor. İlk başlarda fiyatı buydu 207 yerine 210 dedim yani 3 TL bilemedim😬 ondan sonra fiyatı eşim ödüyor zamdan haberim yok canım ya
_Mother_ Hayalleredogru anladım canım sorun değil bir kaç postta denk geldim yaa 210 diye yazmışsın bende ondan merak ettim 😂 şuan 232₺ muayene ücreti 😇 Sezaryen doğum 2600 Normal doğum 3700 2 kişilik oda 165 Tek kişilik oda 485 Özel oda 685 Bu şekilde doğum ücreti de
Hayalleredogru _Mother_ merak ediyordum doğum ücretini iyi oldu eskiden sezaryen pahalıydı şimdi normal doğum pahalı olmuş dediğim gibi 207 yerine 210 a yuvarlıyorum ☺️ama arttığından bilgim yok
Hayalleredogru _Mother_ çok ilginç ilk defa duydum cidden yanlış vermemişlerdir fiyatı karıştırmamışlardır değil mi ç