Minisinannesiii eveet cok şükür bu gece 30. Haftaya giriyoruz merak ediyorm artk beni neler bekliyor gece uykulari zorlaşmaya basladi bile kalca kemiklerm eziliyo gibi oluyo ama baska neler bekliyor beni merak ediyorm 💃🏻🌸
Dryalp Minisinannesiii 34oldum canım bugün ağırlaştım biraz hemen yoruluyorum birde 30dan sonra bebegın hareketlerini say dedi doktor azalma olursa ara dedi tansiyon cok oynayabılır yükseliyormus bunlar oluyor bende
Dryalp Minisinannesiii yüksek olunca bas agrısı yapar düşük olunca da halsizlik yapar ama tabi baktırmak lazım canım yıne de sen öyle varsa çevrende olan baktır tansiyonuna
Deniz1634 Akdgnayca benimde düne kadar öyle diyordu dün gittim 28+4 e kalmış bedeni bacak boy aynı ilerliyo ama beden 28+4 ile gidiyo inşallah toparlariz.
Deniz1634 Bizde bugün 30+1 olduk ama kızım minnak mis biraz olsun sağlıklı olsunda napalim gerisi boş salı günü tekrar ultrasona çağırdılar bakmak için ovvakte kadar protein. Ful besleneyimde acık toparladım miniğim diyorum ama ise yararmi ki ?