UmayAsya Kızlar gece burnum çok tıkanıyor peteğin olduğu tarafta yatıyorum daha rahat ediyorum o tarafta ama gece kalkıyorum boğulacak gibi oluyorum sıcak basıyor burnum tıkandığı için nefes alamıyorum çıldırıyorum nane yağı var elimde ama nasıl kullanacağını bilmiyorum peteğe asılan nem yapması için suluklar oluyor ya ona damlatsam faydası olur mu yayılır mı koku
Kucukmucize UmayAsya merhabalar canım benimde burunum çok tıkanıyordu yatarken bi yastık daha koydum yükseldi rahat ettim dene istersen .
paradiseeeeee UmayAsya ooo oda bişey mi benim hem tıkanıyor hem kanıyor patır patır yastığını yükselt faydasını göreceksin başka da çare yok mecbur cekiyoruz
Alyaesmaa UmayAsya Bütün odalara peteklere su koydum ben faydası oluyo suluk satılıyo petek ıcın veya sımdılık ustune bardak gibi bıseyle koyabılırsınız
imerveg UmayAsya ayni dertteyim peteklerde su da var buhar makinemde var fayda etmiyo cift yastikla uyuyunca boynum tutuluyo napicaz biz cidden🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Annelikduygulari UmayAsya aynı şeyi ben yaşıyorım son ayım artık dayanılcak gibi diil ne yemek yiyebiliyorum ne gece uyuyabiliyorum otrivin aldım en sonunda doğruna kadar kullancam valla yoksaçekilmiyor hayat
Arvnmmm Annelikduygulari otrivin bağımlılık yapiyor benim esim 2 senedir kullanıyor her gün bırakamıyor ilk açıyor gibi yapıyor ams sonra tekrar tıkanıklık yapıp her gün sabah kalkıp gece yatana kdr kullanmak zorunda kalıyorsun dikkatli kullan eczanelerde 5 günlük kullanım için uygundur die uyarı yapiyorlar ozellikle
Assssyaa UmayAsya bende de oluyordu odanızı nemli tutmanız işe yarar. Oda nemlendiricileri varmış sanırım ama birkaç kaba su koyup peteği yanına koyun sürekli biz öyle yapardık yurttayken.
Derin2828 33 teyim ödemden burun deliklerim neredeyse kapalı o derece kalmış, nefes alamıyorum horlamalarım başlar benim bu ay sonu ,sesimde değişti 😊😒🙄 zor ana olmak zor