imerveg Ozlmknr muhtemelen oyle valla cok korkuyorum erken riskine giricem diye aman Allah korusun hepsi zamaninda gelsin insallah 🤲🏻🖤🌸
Ozlmknr SymDnz nasıl bir ağrı, başka belirtin var mı? Beni yormadan gününü bekliyor sanırım kızım ☺️ sağlıcakla gelsinler 🙏
SymDnz Ozlmknr böyle karnım sertleşiyor ama belim ve karnımda da müthiş bi Ağrı oluyor o sertlik geçene kadar uykudan uyandırdı yine 🤦🏼♀️
tgb006 Kızlar 37.haftadayım bende. İki gündür bebek sürekli toplanıyor ama ben saymadım dakika vs. Sancım ağrım yok. Saymam mı gerekiyor nasıl anlayacağım doğum başladığını ? Karnımın bazen sağında bazen soljnda bazen ortada toplanıyor.
Eylul2107 tgb006 bende 37 yim bnmde oyle hareketleri baya azaldı, galiba suyun nisanin ve sancin gelmesi lazm
Ozlmknr tgb006 ağrın sancın olursa sayaç programı indirebilirsin. Şimdi strese sokma kendini derim. Toparlanma oluyor sanirim herkeste özellikle geceleri, uykumdan uyandırıyor.
tgb006 Ozlmknr ben yataktan kalkarken doğrulurken oluyor hep karnım sert oluyor. Çok korkuyorum anlamam diye🥺
Ozlmknr Eylul2107 kilo olcumlerinde yanılma payı var,.endiselendirmesin seni. 2 gün arayla 200 Gr çıktığı olmuştu. Doğum kilosu da tutmuyor çoğu zaman. Nstni at istersen anlayan vardır, en azından sancinin görünüp görünmediğini