Gamze-232323 38+4 üm hiç bir sancım olmadı şuana kadar buradaki takvime göre doğuma 10 gün kaldı zaten doktor da oyle dedi. Merak ediyorum hiç sancısı olmadan aniden doğum yapan oldu mu bu gidişle sezeryan olacak diye düşünmekteyim ben
Sen1meleksin Gamze-232323 valla bende aşırı ama aşırı merak ediyorum 38+3 üm baskı harici bişey olmadı ve normal doğum bekliyoruz nasıl olcak merak ediyorum korkuyorumda
Sen1meleksin Gamze-232323 bende öle düşünüyorum ve doktorumda martın başını bekleyelim dedi bu ne demek bunuda anlamadım o vakte kadar olmassa sezeryan demek anladım ama
ZEhrA_94 Gamze-232323 ben 😂 sancım yoktu muayeneye gittim açılmam 6 cm Di doğuma aldılar 😂 39+3 de Doğurdum
Momm29 Gamze-232323 40+ 2 bnmde ne sanci ne agri ne baska bisy bkliyorz bakalim Allah hepimizin yardimcisi olsun
Kardelenn06 Sen1meleksin hayır bebeğin normal gelmesini bekliyorlar benim doktorunda aynı sezaryan demiyor hiç haftaya bidaha bakalım diye diye 39 olduk dün gittim yine haftaya gel dedi 😅 süre veriyorlar bize rahatlatmak amaçlı normal doğumu bekletiyor işte sancılar gelince duruma göre kendileride bişeyler yapacak işte 😅
Yeni13 ZEhrA_94 suyunuz falanda mı gelmedi benim dün sancım vardı nts de çıktı ama açılma yoktu suyumda gelmedi geri eve geldim bugun ara ara sancı giriyordu okadar
ZEhrA_94 Momm29 amin canım hareket bol can şunu ye bunu ye faydası yok 😂 38.haftadan sonra squat yürüyüş 👍
Kubra64 Benim ilk hamileliğimde hiç sancım olmadı göbek düşme gibi durumlar tam 40+0 da doğum yaptım. Şimdi 2. Bekliyorum yarına 39. Haftaya giriyoruz ve sadece uyurken 2 kez kasıklarım kısa bir sancı hissettim
ZEhrA_94 Yeni13 sızmış ben fark etmemişim beneğin suyu azalmış dediuktrasonda sonrasında alttan muayene yapıldı dedidoğuruyorsun suni takıldı 2 saat sonra doğum yaptım şükür 😂 bende anlamadım valla şans ama ben squat mucizesi diyorum
Kubra64 banudemiryr tabiki cektim ilk başta sabah suyum geldi sonra saat 15 de başladı sancılar 15:30 dogumhaneye gittim duş aldım hazırlandım 17:47 de doğdu
Esmanindunyasi Kardelenn06 vallahi bana 1 hafta icinde dogurursun deyince strese girdim kasilmalarim basladi sirf stresten keske bana sure vermeseydi kimi kadinlara diyorlarmisya 41 e kadar dogurmazsan iste 41 de direkt suni sanci ile baslariz deyip 40+6 nin gecesinde suyun gelmesi ile dogumun baslamasi gibi bisey oluyor tamamaen piskolojik artik 😂😂