Tugcergiden Annelerim 35+2 haftalık hamileyim bugün nst bağlandım ilk kez bebişim 3046 kg olmuş sizce nasıl ?
Betul-35 Tugcergiden benim de 35+0 3300 gr dedi doktor. Ama yanılma payı oluyor canım ben çok takmıyorum o yüzden. Arkadaşa 4 kg dedi doktor aynı gün 3100 gr doğum yaptı yanı 🙂
Ebruu32 Tugcergiden benim bebeğim erkek 36 haftada 2870 kg boyu da 46 cm ama ne derece doğru bilmiyorum
Tugcergiden Gizem___ hayır hiç bı sıkıntı yok nst de bende endişelendim biraz aslında bakalım ne zaman gelecek prensesimiz 🥰
YuvarlanamayanPandaa Maşşallah çok güzel kilosu inşallah sudan fazla gözükmüyordur son ay daha fazla alır bebek kilo 👼🏻🤲🏻
Tugcergiden YuvarlanamayanPandaa yanılma payı da oluyor diyorlar doğduktan sonra ultrason la ayni olmuyor diyorlar doğrumu acaba
YuvarlanamayanPandaa Tugcergiden evet doğru benim oğluma 4500 demişlerdi 3300 doğdu bazen fazla bazen az oluyor ama yanılma payı oluyor
Vildan_C Tugcergiden Benim bebeğim de 35. Hafta da 3.50 gramdı. Doktorum iri bir bebek olacak dedi bakalım🤷♀️
Bnselz İlk kızın ultrosanla aynı kiloda doğmustu.Suan 2. Kızıma hamileyim 32.haftada 2000 kilo cıktı sizin 32. Haftanız nasıldı?