AsumanTugce alimerve İstanbul Medicalpark Florya Ali beye gittim çok memnun kaldım 600 lira idi 1 saat boyunca detaylı inceledi tek tek anlattı gösterdi
Beyzan Aloneanqel Ben uzun zamandır Osmaniye’deyim yeni hayati beğeniyorum çünkü kalabalik yok ibni Sina ya gittim pandemi döneminde bile ana baba günü ve kayıt personelleri filan bı ciddiyetsiz geldi bana. Özcan doganayi çok duydum ama giden herkes bana en az yarım gününü ayırman lazım çok sıra var randevu olmasına rağmen bekliyorsun dedi. Ben bunu yapamam hem beni bekleyen bir evladım var evde hem de virüs yüzünden ne kadar az dışarda kalırsak o kadar iyi . Ben Erçin beyden çok memnunum. Ama sizin hamile kalmanıza çok sevindim darısı sağ salim kucağına almaya olsun inşallah 🙂
Aloneanqel Beyzan sağol canım ben Doğum yapalı 18 gün oldu 🙏🏻🤗 hangisini beğeniyorsan oraya git tabi 🌹
Damlabal alimerve bht clinic deniz kanber açar çok iyi ben yeni yaptırdım 1 buçuk saat baktı tavsiye ederim.
Gigy alimerve Ataköy Towers Doç Dr Ali Ekiz ,şiddetle öneririm yalnız erken alın randevunhzu ,600 TL ,detaylı bakıyor uzun sürüyor CD fotoğraf rapor veriyor ,esinizde giriyor içeri ,büyük ekranda siz de görüyorsunuz
kplmn alimerve İstanbul gop Medicalpark Dr.Ali Ekiz perinatoloji bölümünde kendisi 600₺ bir ücreti vardı bir saate yakın muayene etti çok Güler yüzlü olmasıda karşılıklı her detayı konuşmamızı sağladı ben çok memnun kalmıştım🤗
Eminesevda Aycha Merhaba ben de daha önce Alin Hanıma gitmiştim, 2.gebeliğim için gitmek istiyorum ama ulaşamıyorum. Vital fulyadan ayrılmış. Bilgisi olan var mı