Semanuratak Kızlar doktor bana devit 3 damla verdi günde 10 damla al dedi nasıl olucak bi anda mı alıcam 10 tane ağzıma damlatıcam tam demi kullanan varsa yazar mı ? 😒
Gizmolata Semanuratak evet 1 kerede 10 damla alıcaksınız, biraz yağlı oluyor devit 3 ben beğenmedim onu değiştirdi doktorum😂 ekmeğe 10 damla damlatıp öyle tüketebilirsiniz
Annesinin_Busesi Semanuratak Bende kullanıyorum önceden ekmeğe damlatıyordum. Şimdi kafama dikiyorum 🤣
Ozge-k glcn_1289 benim de ilk başta doktorum başka bir marka yazmıştı. Onu kullanırken midem bulanıyordu içemiyordum. Söyledim markasını değiştirdi. Şimdi devid 3 kullanıyorum hiç tadı gelmiyor. Bir söyleyin isterseniz başka marka yazabilir doktorunuz
Ozge-k Evet çay kaşığına da olur. Ben çay kaşığına 10 damla damlatıp içiyorum. Zaten tadı pek yok. Yine de rahatsız ederse üzerine su içebilirsin
Semanuratak O kadar kötü mü yaaa elimde kaldı şuan nasıl içicem diye düşünüyorum 😩😂😂 ilaç bana bakıyor ben ilaca
Sermec27 Semanuratak ben 1 cay kaşıgına 10 damla damlatıyorm onu da boğazdan aşagı ya gönderiyorum ama ekmeğe damlatan da var 🥰
Minik1234eli Semanuratak ekmeğin üstüne 10 damla damlat zaten tavsiye öyle üzerinde yazar diğer türlü direk ağzını aç damlat olmaz 🤗
Wonderwoman Ozge-k plastik kaşık olabilir dikkat ederseniz şuruplar da falan da hep blastik vardir . Etkisi azalıyor veya reaksiyonu değişebilir
Ozlem23 Semanuratak ben ekmeğe damlatiyorum yalnız dikkat et ekmek hemen emmiyo ve dokuluyo elbiseme döküldü ve çıkaramadım artık ekmeği oyuk gibi yapıyorum içinde kaliyo
imerveg Semanuratak hamileligimin basindan beri kullaniyorum hala devam suya damlatiyorum ben diger seylerde tadı cok geliyor agzima suda likir likir gidiyo😂