MatematikciAnneAdayi Kızlar elektrikli yada normal ana kucağı almak istiyorum kullanip memnun kaldığınız bir ürün varmı yada aldığınız indirimler varken alalım diyorum
Eeliff_ MatematikciAnneAdayi yaa ben de arıyorum joie dreamer çok hoşuma gidiyor şu an e bebekte indirimde
Gigy MatematikciAnneAdayi bagi dastana aldım e bebek indiriminden,geldi kullanmadım henüz ama beğendim ben
MatematikciAnneAdayi Eeliff_ bende ebebek indirimlerini kaçırmak istemediğim için sizlere sormak istedim 😌
MatematikciAnneAdayi _hira_ evet ama fiyat olarak çok yüksek geliyor bebiş kullanmazsa elimde kalir diye korkuyorum
Mlkkrsln MatematikciAnneAdayi tutumluannede ya da letgoda temiz 2. El bulabilirsin. Ben ordan aldım. İşim bitince satıcam. Diğer seçeneklere göre 2. El piyasası olan bir ürün elden çıkarman çok kolay olur.
_hira_ MatematikciAnneAdayi şu an bir kaç yerde indirim var . Temmuzun ilk haftası doğum olacak . Bakalım o zamana kadar ne kadar inecek 🙈
melzey MatematikciAnneAdayi ben nuna leaf aldım. Gerçekten çok kaliteli görünüyor kumaşı iskeleti falan. Ve zaten 60 kiloya kadar taşıyormuş. Ben en çok tercih edilenler diye aratıp bulmuştum nunayı. Yorumlar da güzel olunca aldım. Umarım bebişko da sever.
Eylul58 MatematikciAnneAdayi Baby plus tango aldım, otomatik sallanıyor, müziği var ve titresimli, ayrıca salincaktan çıkarıp normal elde sallanan ana kucağı da olabiliyor😊