Selin48 Kızlar merhaba 24+2 haftalık hamileyim bebeğimin haraketlerini aşağıda hissediyorum vajinamın üst kısmına vuruyor sanki normal mi bu acaba ?
ADamla Selin48 çok normal o haftalarda daha yukarı çıkmamış oluyor. O yüzden vajinanın orada hissetmeniz normaldir. 36. Haftaadayım hala daha kimi zaman aşağıda hissediyorum.
Melek- Selin48 normal, oralar yaşam alanı kapsamında olduğu için dolaşması, orada olması normal karşılanıyor
Senmerve Selin48 bebek biraz aşağıdayasa normal bazı gebeşerin bebekleri çok aşağıda oluyormuş sanki son ay gibi aşağıda ama bi doktorunuza danışın yinede fazla ayakta kalmayın yorulmayın kasılmalarınzı oluyormu
Selin48 egesmom bazen göbek deliğimin üstünde haraket ediyor bazen vajinamda şuan çok aşağıdaymış gibi hissediyorum
egesmom Selin48 benim öyleyken makat geliş durduğu içinmiş sanki çıkacak gibiydi hareketleri siz de bi doktorunuza danışın en sağlınlısı o olur ama korkulacak birşey değil genelde
Minikasya Selin48 Ayyyy onu hiç deme. Keşke vajina olsa. İdrar kesemle yapışık sanki. Ölüyorum ağrılardan
Ozlem23 Selin48 benimkide hep orda hatta bazen ayağı cikivericek gibi geliyo karnım bile aşağıda sis 28+1 im doktor hiçbir şey demedi