selinyslgz09_ ozgeacar Heeyyooo bende 24+4 haftadayim gültepe de oturuyorum tıp fakültesinde melih velipaşaoğluna gidiyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😄 yalnız herkes azar azar almış kiloları nasıl başarabiliyorsunuz 😄😄
ozgeacar Civciv222 İi nsalllah canim kiloyu dert etmiyorum artık zaten önüne gecemiyorsun ki istemsiz bir anda bebeğin agirligiyla vs.. hızlı bir kilo aliniliyor doğumdan sonra veririz insalllah :)
Mervee26 Civciv222 hiç stres yapmaya gerek yok. Canımıza, bebeklerimize sağlık 😊Emzirirken veririz Allah’ın izniyle 😊
selinyslgz09_ ozgeacar bende 10 kilo aldım sonumu göremiyorum bu gidişle sedyeye falan sığmam heralde 😄
Mervee26 ozgeacar oh afiyet olsun 😁 bebişler doğunca veririz inşallah. Hiç stres yapmaya gerek yok ❤️
ozgeacar Mervee26 Kesinlikle oylee yeterki sağlıcakla dogsunlar.dogum korkun mu var mı canım ya ? Benim yaklaştıkça korkularimda çoğalıyor
Mervee26 ozgeacar hem de nasıl 😅 dün kontrolüm vardı. Normal doğumdan korkuyorum ama sezeryandan daha çok korkuyorum sonuçta ameliyat dedim doktoruma. Hayırlısı dedi😁 yumurtlamayacağıma göre sezeryan ya da normal biri olacak haliyle 😂
ozgeacar Mervee26 😂 Ben normalden cok korkuyorum.sezeryan bir tık daha kolay gibi geliyor en azından epidurelde o an acı hissetmiyorsun tabi doğumdan sonrası zorlanıyorsun normal dogumda da başta cekiyorshn doğum sonrası rahat :) bilmiyorum netice de ikisi de zor ama normal daha bı zor geliyor nedense
Muyesser Mervee26 ben kızımı normal doğumla doğurdum benimki kolay oldu çok şükür 1 de hastaneye girdim 3 te kzıızmı kucağıma almıştım. İnşallah buradaki herkesin doğumu kolay olur.
Mervee26 ozgeacar bana da aynı mantıkla sezeryan zor geliyor. Epiduralli normal doğum istiyorum ama nasip bakalım. Düşündükçe stres basıyor 🤦🏻♀️ neyse iyi düşünelim, sonunda bebişlerimizi kucağımıza alacağız inşallah, sonu iyi olacak 💕
ozgeacar selinyslgz09_ Doktor bana sen daha bu 6.ayindan sonra daha hızlı alacaksın bı 8 kilo daha alirsin dedi 15 kiloyla doğum yapcam herhalde bu gidişle
BurcuP Oysul geçen gün nickinizin anlamını yazmışsınız okuyunca bu arkadaş tatar Eskişehirli galiba demiştim 😃😃 ben de eskişehirliyim ama Eskişehir’de oturmuyorum ne yazık ki. Selamlar.
Oysul BurcuP selamlar yaaa evet tatarım hatta oğlanın ismini bile Tatar ismi seçtim. Unutmasın kökenini diye😅😅 siz nerede yaşıyorsunuz?
Zeyzeyli Selam güzel annişler 😇 bizde 15. Haftamıza girdik bir ay sonrasına detaylıya gidicez tıp ta Mete hocaya,giden var mı? Memnun kaldınız mı? ücret vs birşey var mı? 😂🥰
selinyslgz09_ Zeyzeyli Ben melih hocaya gidiyorum muayene ücreti 155 detayliya da 264 tl ödedim ama mete hocada o fiyattir diye düşünüyorum
ozgeacar Zeyzeyli Mete tanır hocaya girdim canım detaylida.264tl ödedik 1 ay once.cok kısa sürüyor ama uzman bir doktor detaylı bakıyor biz memnun kaldık ve kendi doktorumuzda dahil bir çok kişi Mete tanır önermişti.
kevserdemir Merhaba bayanlar bnde odunpazarı gultepe mahallesi deyim şehir hastanesi ayşe yılmaz a gidiyorum 35+3 haftaligiz 😊
BurcuP Oysul benim ve eşimin işi gereği Gölcük’te oturuyoruz, anne tarafım sivrihisarlı ailem Eskişehir’de 😀 siz ne koyacaksınız ismini?
Oysul BurcuP benim de anne tarafım sivrihisarli 😅😅 hiç bulunmadım ama eminim güzel bir yerdir yaşadığınız yer insanın ekmeğini kazandığı her yer kıymetli 🥰 giray olacak ins 🙏
ozlmakdmr ozgeacar merhaba tepebaşında oturuyorum.10 haftalık hamileyim ümit hastanesine gidiyorum. Dilek hanıma 🥰