Öncelikle bende doğurdum.. Hep buraya girip doğum hikayemi yazmaktı hayalim. Ama inanın çok zor günler geçirdim hem eşimden dolayı hem doğumdan dolayı. Hamileyken prensesler gibiydim öncelikle belirteyim her doğum bir değil-dir benim zoor doğum diye sizin de öyle olucak değil …
40+0 akşam eşim isten gelsin diye bekliyorum şehir hastahanesine acile gidicez doktor sıra bulamazsan acilden gir kontrol amaclı dedi. Eşim geldi gittik biz yine eve dönücez derken bianda koluma damar yolu açtılar ne oluyor dedim doğumun başlamış 4 cm açılma var dediler. Haydaa… Ben şok.. Dışarı çıktım eşime doğum başlamış dedim başladım ağlamaya ne sancı var ne su. Ailem gelicekti 2 gün sonra ailemde yok 15 saat uzaklıkta. Kaynanam i aradık evden eşyaları getirdi beni arka koridordan doğumhane salonuna çıkardılar kurbana giden dana gibi hissettim kendimi. Doğumum devlette oldu. Daha sonra üstünü soyun bunu giy dediler giydim doğumhane salonunda nöbetçi doktor ultroson ile odasında baktı ve bana senin normal doğumun da zor sezaryan da sen kilolusun bebek kilolu dedi. Ulan ilk doğumum kadınin bana verdiği enerjiye bak .. yatağa yattım sabaha kadar gelip acilmama baktılar açılma durdu. 4 cm ilerleme yok.. Sabah doktor değişti suni sancı başlatın dedi. Sabah 9 da başladı 11 e kadar allah kimseye suni acı cektirmesein saçlarımı yoldum.Artik dayanamıyorum nolur beni dogumhaneye alin dedim tamam az kaldı dediler 10 cm açılma ile girdim dogumhaneye. Ikınıyorum yok feryat ediyorum yok çocuk çıkmıyor kanala sıkıştı 😔😔 Hemen uzman hekimler doktorlar geldi doğumhane mahşer alanı gibi oldu.. Çok zordu ya rabbim kimseye benim yaşadığımi yaşatmasın . En sonunda yaşlı bi doktor geldi elini kavradığı gibi çıkarttı kızımı hemen kuveze aldılar ve götürdüler 😔 elim boş çıktım hastahneden evde düğün havası yerine matem havası var di beyni zarar görmüş olabilir dediler 8 gün kuvezde tek kaldı yavrum 8.gun anne bebek uyum servisine geçtik 14.gün taburcu olduk mr sonucları temiz çıktı ama yaşadığım bana yetti. Üzüntüden sütüm çekildi çok zor günler yaşadım şuan kızım 6 aylık olucak sağlığı iyi ama her baktigim da o günü hatırlıyorum kızımın kuvezde kolu kalsiyum yanığı oldu çok acılar çektim kızımda çekti size tek tavsiyem bol bol dua edin ben hiç rabbime dua etmedim allahım beni gazabiyla hatırlattı. Imtihan dan geçtim. Ama asla isyan etmedim hep dua ettim.. Sizlerde hergun dua edin.