Sedahakan14 Kızlar 19+2 haftalık hamileyim kaşlarım ve kirpiklerim dökülüyor benim gibi bu sorunu yaşayan var mı varsa neler kullanıyorsunuz
Ates21 Sedahakan14 ben arifoglu Kaş kirpik serumunu aldım Trendyol dan onu kullanıyorum her akşam yatmadan 1 ayı geçti hem besliyor hemde uzatıyor dökülme yapmıyor istersen onu alıp kullanabilirsin
Fatosef Sedahakan14 aynen bende 19+3um bildiğin elimi me zaman kaşıma sürsem 7 8 tel kopuyor kirpiklerim o kadar degil ama yinede dökülüyor ozellikle kaslarim. Hatta pul pul deri dökülüyor egzama sandım ama sanırım gebelikle alakalı bi durum. Krem sürüyorum yumusar belki diye
mom27 Ates21 canım bende hamile olmadan önce kullanıyodum ama sonra bebeğe zararı olursa diye bıraktım içinde hep vitamin var ama insanın aklında soru kaliyo doktoruna danıştın mi bende başlasam kullanmaya
NAZ2333 Sedahakan14 hemde uzun kipriklerim dökülüyo kisalar kaliyor demekki dokulenlerin yerine cikiyo
Yasmen7 NAZ2333 şu an aynı şeyi yaşıyorum uzun kirpiklerim döküldü kısalar kaldı doğumda yaptım yeni.tekrar çıktı mı kirpikleriniz ya da çıkması için bişey kullandınız mı görünce yazarsanız çok sevinirim 🙏
mom27 Ates21 sorarsan bana da yaz canım bende 2 martta gidicem bende sorarım hangimizin önceyse randevusu 😅
Sedahakan14 Fatosef hamilelikten oluyor sanırım bende yeni başladı bu durum vazelin sürücüm inşallah düzelir
Es135 Sedahakan14 bende bu sorundan muzdaripm gerçekten çok dökülüyor ve kısalıyor kirpiğim kaşım, yeni gebeym kaş kirpik serumu aldım şimdiden başladım kullanmaya inşallah işe yarar.