17ekiiimmmm nihaltpz60 normal doğum yaptım zorlu bi süreç evet ama toparlanması çok çabuk oluyo bebeğine canlı canlı şahit oluyosun herşeyi hissediyorsun doğum anında zor ama güzel. Şimdi 29 haftalığım mecbur kalmadıkça sezeryan istemem
OzgeAlya nihaltpz60 Benim mecburi sezeryan kalp zarımda iltihap var. Ama normal doğumu 17 haftalık oğlumda tattım en azından bunada şükür
Smyy00 nihaltpz60 sezeryan bir ameliyat aslında doğum şekli sayılamaz karnın kesilip bebeğin çıkarılma olayı, normal doğum tabiki hatta normalden de öte doğal doğum var fizyolojiye çok daha uygun onu araştırabilirsiniz
Cicegim1 Bence normal ben ikisininde videosunu izledm sezeryandan daha çok korktum ve normal doğm yaptm iknciye hamileym şimdi
Akrepbebek nihaltpz60 normal doğum daha iyi. Ama buna ne biz ne de doktorlar karar verir bebek nasıl gelmek isterse doğum öyle olur onun için çok düşünme bence canım
Akrepbebek nihaltpz60 bende normalden çok korkardım ama korktuğum kadar değilmiş onun için kendini rahat bırak canım hiç düşünme