Papl Miğde yanmasına ne iyi gelir kızlar ne yesem miğdem yanıyor ve kaynıyor resmen hiç çekilecek gibi bişey değil 😫🤮
Fatosef Papl canım benimde öyle yanıyordu agridan açıdan geceleri yatmiyordum göğsüm alev almış gibi yaniyodu. Doktor rennie şurup yazdı midem yanınca içiyorum bi kaşık rahatlatyor baya boşuna çektim kaç ay valla doktoruna söyle yazsin bi mide ilacı sana
Ozgeyilmaz22 Papl rennie içiyorum günde beş defaya kdar alabiliyorsun bende çok cekiyorum 2 saat içinde üç defa içtiğimi bilirim 31 haftalığız.
Edauznl Gavıscon veya rennie kullanıyormsun canım iyi gelirr birde hazır gıdalar bana cok dokunuyor ayva falanda rahatlatır 🙏🏼
Stklc Mide yanmasindan bende cok cekiyorum geceleri özellikle şuan 33 haftalığım ben limonlu madensuyu icince hemen geçiyor çok şükür
Papl Fatosef gaviscon verdi ama tadı berbat 10 haftalık olduk miğde bulantım geçmedi onuda içince çıkarıyorum geri ☹️
minigimoo Canım ben hep rennie kullanıyorum çok faydalı ama eşim midesi yandığında hep ayran içiyordu çok iyi geliyordu ben denedim bana da iyi geldi bir dene istersen ilaçtan iyidir