Dselda Lohusaykrj korona olanlar nasl atlattınz kaç gündr atlattınz 2 haftalık bebeğim var emzirdğim için ilaç vermediler nasl geçeck bu veya geçtğindrn nasl emin olacm ben çocuğuma geçecek diye o kadar çok korkuyorm ki 😢😢
Eda319 Dselda Canım benim ablam da oldu ama emzirmeye devam etti. Hiç ilaç kullanmadı bol bol dinlendi atlattı şükür. Korkma Allahın izni ile geçmez bebeğine
Ayssmom Nereden bulaştı ? Geçmiş olsun Allah şifa versin ama emziriliyor diye biliyorum emin olmamakla birlikte. Geçmez bişe olmaz inşallah
Dselda Ayssmom cnm bilmiyorm ki kaynanam pozitfiti ondan olmştır diye düşünüyorm bn 2 gafta önce doğm yaptm yanımda o vardı iç içeydik ama 12 gğn oldu
YuvarlanamayanPandaa İlaçları kullanmayın Allahin izni ile yemenize içmenize dikkat edin atlatırsınız ama o ilaçlari içmeyin çevremde o ilaçlar yüzünde çok kaybettıklerımız var içmeden iyileşenlerde
Dselda YuvarlanamayanPandaa ilaç vermediler canım emziirnce ztn ama bu şekilde nsl atlatacan yada geçip geçmedğini nasl bilecm çocğm için korkuyom
YuvarlanamayanPandaa Dselda korkma kuzum bebeğine geçmemişti hamileyken olsun bebekli olanlar olsun atlatan çok var dua et c vitamini beslen bol bol duşa gir Allahın izni ile bebeğinin yüzü gözü hürmetine geçer hemen inşallah🤲🏻