ikiiPrensensAnnesi Doğum yapınca herşey dahil mi özelde yada doğum ücreti ayrı oda ücreti serüm bebek testleri vs ücretide ayrımı sonra ekleniyo??bilgisi olan yardımcı olsa bide mersinde yaşayanlar da yazsa 🙏😇
Busrahalil44 ikiiPrensensAnnesi bazı hastaneler oda ücretini ayrı istiyor kaç gün kalırsan bazı hastanelerde hepsi dahil fiyat veriyor alınan kanlar tahliller verilen serumla felan fiyata dahil oluyor diye biliyorum kızıma yapılan işitme testi bana verilen kan vitamini yapılan lavman sonda felan hepsi fiyata dahildi
tcasl ikiiPrensensAnnesi her hastanede değişir medikal muhasebeyle görüşmen en sağlıklısı olur bazı hastanelerde bebeğin ilk muayenesi bile ücretsiz oluyo
Mammimammi ikiiPrensensAnnesi genellikle herşey dahil oluyor. 3 dogum yaptım. Sezeryan öncesi tetkikler ameliyat işitme testi bebegin ilk tahlilleri ve aşısı hastaneden çıktıktan sonra benim doktorumla olan kontrolüm ve çocuk doktoruyla olan kontrol doguma dahildi.hatta son dogumumda covid testi de doguma dahildi. Burada covid için ekstra ücret isteyen hastaneleri çok okudum. En iyisi hastane ile konuşmak
ikiiPrensensAnnesi tcasl bn forum yada su hastanesini düşünüyorum ama bilmiyorum her hastane ayrımı 🤔
tcasl ikiiPrensensAnnesi aslında bakıldığında aksi bi durum olmadığında Allah korusun bebek için aksi şeyler olmadığı zaman pakete dahil olması lazım o kadar para ödeniyo çünkü