Minimalist 9haftalik hamileyim inanılmaz bir gerginlik var sürekli kavga edesim geliyo. Kocam nasılsın diye soruyo gormuyon mu nasıl olduğumu ne diye soruyorsun diyorum. Bu durum ne zaman geçer acaba?
Senayyalcin Minimalist Normalde anneler evet hormonlardan dolayı falan sinirli olur ama sizinki bana biraz fazla geldi sigarayı bıraktığım için ben de mesela aşırı gergindim ama bir hafta sürdü eşim bana çok anlayışlı olduğu için hamile de olsa onu üzmeye hakkım yok sizin ki de umarım zaman geçtikçe azalır
Ayeee Minimalist ben de böyleyim vallahi sürekli birilerine istemsizce kızıyorum pişman oluyorum eşim en son yeter artık babaların da neler çektiği ile ilgili kitap yazıcam dedi çok bilgi sahibi olduğunu ve çok çile çektiğini iddia ediyor 🙃 inşallah geçer bende bıktım artık sürekli baş ağrısı da yapıyor 🥺
aminemm0608_2014 Sakin olmaya çalışalım inşallah eşlerimiz çalışıyor onlara yük olmayalım ben 1. Gebeliğimde çok duygusaldim
Tuba04 Minimalist tam geçmiyor ama bu kadar yoğun da yaşamazsın arada bi gelir sinir halin şimdi hormonların bi anda değişti çok normal