Aylinada35 hemoroidi genelde demir hapları etkiliyor dr unuza söyleyip şurubuna geçebilirsiniz, her gün zeytinyağı muhakkak bir tatlı kaşığı tüketin salatada kahvaltıda,posa lif içeren yiyecekleri araştırın ama tam bugday ekmek ,yulaf ,kefir düzenli tüketmek faydalı,sabahları aç karnına komposto katısını yiyip suyunu zeytinyağı koyup içerdim ,enfeksiyon için de antibiyotik kullandım ama iç çamaşırınızı muhakkak ütüleyin en az 3 litre su için nemli tutmayın ,peçete koymayın o iç tarafı tahriş ediyo günlük ped kullanıp her tuvalette değiştirin ,her tuvaletten sonra yukarıdan aşağıya yani önden arkaya bir kez olacak şekilde temizleyin ,idrarınızı gelince sakın tutmayın bi de takip edin rengi sarıysa yeterince su içmemişsiniz demektir idrarınızın rengi su gibi olmalı , bi de organik ev yapımı elma sirkesi bir bardağa bir çorba kaşığı olcak şekilde sprey kutusuna koyup onunla silerseniz daha iyi olur ,mideniz iyiyse sabahları bir bardak ılık suya bir tatlı kaşığı sirke koyup içebilirsiniz bunları hep yapmak önemli çünkü çok tekrarlıyor enfeksiyona müsait oluyoruz ,kızılcık suyu çok öneriliyor ama kan sulandırıcı oldugu için drunuza sorabilirsiniz ,ben 2 kez antibiyotik kullandım geçti ama sadece bol su içip bunlara dikkat ederek tekrarlamadım geçmiş olsun 😊