Emel61 Hiç bir şeyi kesmedim kahve de günde bir fincan falan içiyorum çay da aynı şekil kahvaltıda ve ya akşama meyve suyu soda alışkanlık zaten soda normal suyu içemiyorum kolayı az içiyorum ama bırakmadım.. Şükür. Sonuna geldik Allahın izni ile
magnolia_ HappyMom içiyorum çünkü ağzım sulanıyor aşırı şekilde tükürük bezlerimin hızlı çalışmasından kaynaklıymış ve hep bi acı tat oluyor bu da bende böyle şeyleri içme hissi uyandırıyor ben hiç kola içmezdim ama hamilelikte içiyorum ve maden suyu
Canan123 zuleyhahnm ben zaten 45 kiloyum🙈 kola da aldırmadı bana, bi umudum gebelik artık kilo almak için
Tuqbalp babymert061 sade maden suyunu doktorum hem midemin rahatlamasi icin hemde kiramplar için gunde 1 tane icmemi onerdi gercekten iyi geliyor ikisinede
ferus Hamile olmadan colayı sevmez ve tüketmek aklıma bile gelmezdi. Nereden çıktı bu cola sevdası bilmiyorum. Arada eşimin colasından tırtıklıyorum böyle güzel birşey olamaz 😅 Bi doğurayım emzirmede bitsin bardak bardak içeceğim 😃
ikincimucizemmmm HappyMom hiç asitli içeçek kullanmıyorum ama hamileliğime özel değil normaldede hiç içmem ayran çay tercihim
Mom0101 HappyMom ilk aylar bulantıdan canım sadece buz gibi kola istiyodu iyi de geliyodu ki önceden pek aram yoktu. Nerdeyse her gün iciyodum doktorum da bisey olmaz demisti. 3-4 ay ictim😂 Cok takmayın aman ya
Neslihan5252 HappyMom valla canım arada istiyor ayda 1 kere fanta yada gazoz aliyor eşim içiyorum ama genelde yoğurt alıp ayran çok tuketiyorum bazen meyve suyu ama çoğunluk ayran 1 kova yoğurt 2 gün gidiyor yani çok yoğurt yediğimden süt icemedigim için çocukluğumdan bu yana sütten tiskindim o yüzden süt yerine yoğurt yiyorum.
Mervehtp81 Meliha28 içebilirsin günde 2 seferi geçememek şartıyla bide açık olursa kendiliğinde olmas herkes herşeyi abartıyor bu hamilelik normal bi durum herşey yiyebiliriz ölçülü olduğu sürece kesinlikle yenmez diye birşey yok coğ et bile yurttaşlarında yeniyor hicbir şey olmuyor kendimizi kesinlikle kısıtlamamak lazım yeterki ölçülü olsun dikkat edelim yeterli
Mervegnlts Mervehtp81 Aynen canım katılıyorum 👍 ortada herhangi bir sorun yok sa çok şükür herşeyi yiyip içebilirsin demişti bana da doktorum sadece çok fazla aşırıya kaçmamak şartıyla. Günde 2 fincan Türk kahvesi içebilirsin demişti bide yani çok abartmamak gerekir herşey den tadmak lazım bence de.
ecembugra53 HappyMom ben içtim kola da hafta da bir hiç biry olmadı cok şükür dolktora sormuştum. Cay bardağı ile içiyordum
niss123 HappyMom ben bu durumu çok anlayamıyorum sanırım🤨 normaldede çok sevmediğim için arada yemeğin yanında olunca çok nadir içiyorum. Zararı olmaz herhalde 🙃
Minikannebsr Valla bende yarım gazoz içtim durduramadım yani kendimi çok canım çekti. Ama normalde evde meyve kaynatıp onları içiyorum hazır meyve suyu bile tüketmemeye çalışıyorum ve sürekli su içiyorum. Günde 1 tanede maden suyu