cerencann Canım anneler şuan 36+4 üm doğumu kolaylaştırmak için hurma yemek lazımmış deneyen varmı ne zaman yemeye başlamalıyım kaçar adet yenmeli tecrübeli anneler fikrinizle ihtiyacım var ☺️ şuan için bir doğum belirtim yok henüz 🤗
Zeynep_ayaz cerencann 37 haftamda hurma tuketmistim doguma kadar gunde 3 adet yiyordum dogumda bana cok etkisi oldu şukur ki dogumum zor gecmedi canim 🤲😊
Gizmolata cerencann başlayan doğumu kolaylaştırıyor diyorlar ama bilemedim ben saha oralara gelemedim 😂
mercimeginanne Zeynep_ayaz bir kerede mi yedin yoksa gün içinde mi?? Ben aynı anda 2 tane yiyince bayıyor tadı çok tatlı geliyor 🙄
Zeynep_ayaz mercimeginanne gun icinde hergun 3 tane yedim cnmm 😊 ben cok sewyodum tadi guzel geliyodu bna
cerencann Gizmolata ben tam oralardayım 😄 benim doğum başlamadı ama başlamadan önce tüketmek lazımmış fayda sağlaması için
Gizmolata cerencann şekeriniz yoksa 5-10 arası tüketebilirsiniz ama şekeriniz varsa 3 tane falan tüketin en fazla günde, şimdi arkadaşıma sordum kendisi ebe yeni doğum yaptı.
Ortmenanne16 cerencann 36+3üm günde 3 tane ile başladım her hafta birer birer arttırarak yemeyi düşünüyorum 😊😊