Minik_kalplim_ Hanımlar bugun doktora gittim yarın gel tahlil yapılacak dedi. Ücreti sormayı unuttum acaba ücret alınıyor mu tahlil için ( özel hastane )
Eeliff_ Minik_kalplim_ doğum paketi vs almadıysan alınıyor genellikle canım ne tahlili testi yapılacaktı
Sedaerhan Minik_kalplim_ ah ah özel ne varsa alıyor 😂bana ilk test için dört bin cıkardılar saglık ocagında bedava yaptırdık testleri saglık ocagında devlette muayene özel de benim
Minik_tavsan Minik_kalplim_ testleri aile hekimliğinde yaptırıp sonuçları kadın doğum doktorunuza gösterebilirsiniz. Acil testlerin dışında bütün testlerimi o şekilde yaptım ben bu zamana kadar. çünkü bir test en az 30 40 TL oluyor özelde.
Guzelannehnm Minik_kalplim_ devlete yaptırmanızı öneririm özelden çok fazla fiyat çıkabilir, çıkan sonucu da özeldeki doktorunuza gösterin
Mom080 Minik_kalplim_ fazlasıyla alıyor sağlık ocağında yapılanları yaptır geri kalanları özelde yaptırırsın
Gizmolata Minik_kalplim_ hastanesine göre değişiyordur ben eylülde işk gebeliğimi öğrendiğimde kan tahlili idrar tahlili ve kültürü toksoplazma falan 1,500 vermiştim
es-es1 Minik_kalplim_ hemde fazlasıyla baya ayrıntılı testler oluyor ilk başta özele gidiyorum bende bana o zaman 600 TL civarı tutar demişlerdi doktor liste verdi mi ki sana hangi testleri istediğini devlette ya da sağlık ocağında yaptır en iyisi
Alyaveannesi Minik_kalplim_ aliniyor canim muayene ucretin disinda tahliller ama ben onlari saglik ocaginda yaptiriyorum
Erimannesi Özel e gidiyorum ama bütün tahlillerimi devlette yaptırdım.. Doktorum burda para verme boşuna yaptır getir bem bakarım dedi sağolsun..özelde tahlil parası çok tutuyor..