Nergsozdemr Kızlaar 7aylk hamileym miyomum var büyüdü hamilelkle.doğumda onuda aldırıyım diyorm böyle b durumu yaşayan varmı?
Gigy Nergsozdemr geçen bir bloggerda okumuştum onun da öyleymiş aldıracakmis doğumda ,ama zorunlu genel anestezi olacağım demişti myomlardan dolayı
Nergsozdemr Minikasya bi sorun olmamış deilmi agrısı falan nasıldı acaba hem doğum hem miyom tırsıom biraz 😬
Nergsozdemr ayseck47 rahim duvarına yapışık dedi tam büyüklüğünü bilmiorm ama elime geliyo artk dıştan hissediorm
ayseck47 Nergsozdemr ben daha 6+2 hamileyim rahimde 6.5 cm miyonum var geçen doktora gittiğimde düşük riskim olduğunu miyon yüzünden bebeğimin gelişmeyeceğini söyle riskli gebelik dedi ben biraz üzüldüm siz 7 aya kadar bir sıkıntı yaşadınız mı benim ilk hamileliğim
Nergsozdemr ayseck47 ben aynı miyomla bi kez doğum yaptm çok şükür hiçbi sıkıntı olmadı şimdi 2.bebegime hamileym inşalalh bişey olmaz agrı yapıyo diye aldırmak istiyorm açılmışken
ayseck47 Ben kadın doğum doktoruna doğumda alınıyor mu dedim şöyle söyledi rahim dışındakiler alınıyor ama içindekileri doğum da almıyoruz hastanın çok kanaması olabiliyor dedi