Merve_kucuk DidEmirhan00 40+1 günlükken kızımı doğurmuştum. Kontrole gittinizmi alttan baktılar mı hiç. Kızım doğduğun da çişini yapmıştı hemşireler hemen müdahale etmişti
yenianne140920 DidEmirhan00 canım benim görümcem 40+2 de sunu sancı ile başladı sıfır açıklık vardı rahimde yumuşama vardı sadece suni sancıda 4 cm’den sonra epiduralle doğurdu 😌
R-Z-00 Ben diğer iki kızım da da normal Doğum yaptım 40+2 günlük şimdi ki de sancım tutmuştu normal doğdu 38+5 oldu gelen de yok giden de çok kötüyüm
likapaa53 39+6 35 dk sonra 40+0 olucaz dünden bu yana regl öncesi bel ağrısı gib bel ağrım var şuandasa sırtıma ve bacaklarıma vuran bir ağrı var kasılma oluyor ama öyle kasığıma vuran bir sancım yok doğum habercisi olabilir mi acaba🙈
Mraa4 @DidEmirhan00 40+5 de Doğum yaptım daha Çarşamba günü eğer gelmeseydi kendisi suni ile deneyecektik Cuma günü randevum vardı ama şükür kendi geldi güzel kızım
yldz_drk Mraa4 Benim 41 haftalık gitsem suni sancı verirlermi ya geçen 40+3 ken gittim yatışını yapalım ne zaman doğurursan dediler ama ben kalmak istemedim suni sancı vermeyiz doğum kendiliğinden olsun dediler ama kabul etmedim şimdi gitsem verirlermi acaba 🤔
Mraa4 @yldz_drk Eğer bebeğim kendi gelmese idi Cuma günü tam 41 olacaktık ve suni verilecekti size verirler mi bilemiyorum zaten en fazla 42 ye kadar bekliyorlar hayırlısı ile kurtulursunuz inşallah bir avazda