-Cansu- Gelinakyol canım Avcılar hosbital Nil hanım ilgili bir doktor hastalarıyla güzel ilgileniyor muane ücreti 164 TL doğum konusunda bilgim yok ama maalesef
BerrusMom Happyturuncu benimde kasık ağrım oluyor ama ara ara ve uzun süreli değil geçen hafta ya kadar başım çok ağrıyordu ben böyle ağrı görmedim ama oda geçti şükür.bide çok popo üstü oturunca kuyruk sokumum acıyor ;) buna şükür
BerrusMom Happyturuncu endişelenme canım :) benimde ilk gebelik Allah’ın izniyle bişey olmaz.cinsiyet belli oldu mu senin ?
Momcans Ben floryada bi doktora gidiyordum ama mesafe zorladi degistirdim. Beykent universitesi hastanesi prof.dr petek balkanliya gidiyorum. Kendisi deneyimli bi doktor o yuzden kendisini tercih ettim.
Happyturuncu BerrusMom yok erkek diye tahmin etti ama bu hafta cuma gideceğim 16+4 oluyoruz söyler belki 🙏😍senin belli mi ☺️
BerrusMom Happyturuncu bende Perşembe günü gidicem :) cuma gitseydim denk gelirdik :) bana önce erkeğe benziyor dedi sonra kıza da benziyor dedi yani daha belli değil perşembe günü belli olucak söyler o zaman çünkü 17+5 olucam artık
Happyturuncu BerrusMom Aa evet denk gelebilirdik:) ama erkek dedi ama eşim kızcı:) döner deyip duruyor :)