Prensmmm Gulsen4224 amın canım Allah senınde gönlüne gore versın ıns ınanıyorm sna cunku coğunluğu bıldn 💙
Gulsen4224 Prensmmm oyy canım balım benim 🥰😍bayılıyorum böyle olumlu düşünen güzel düşünen insanlara rabbim gönlüne göre nasip etsin cnm🤲🏻🥰❣️
Yeppudaa Gulsen4224 canım benim ne kadar yufka yüreklisin. Kırgınlığın geçti mi 🥰 cinsiyet tahmini yapınca sen mutlu oldum . 🌺🌺❄️
Sedamurat Prensmmm benim ultrason görüntüme çok çoookk benziyo doktorum bana erkek dedi mart 1 de kesinleşecek seninde erkek olabilir 😇
Sedamurat Prensmmm aynen öyle nasip hayırlısı benimkinin değişmeyeceği ne mâlum 😂😂ben ve eşim şimdiden oğluşum diye sevmeye başladık diyorum kendi kendime ya kızsa bana darılırmı küsermi falan 😂😂😂😂
Prensmmm Sedamurat hakkında hayırlısı neyse o olsun canım bı bı oqlum var cok sukur bunuda erkek hıssedıyorm dun doktor kızın olsn ıstıyosun dımı ddı evt ddm o zmn kıza benzıyo ddı anlamadım yanı😂
Sedamurat Prensmmm o zaman rabbim gönlüne göre versin balım benim ikinci hamileliğim ama ilkim karnımda öldü o yüzden kız erkek asla farketmez allahım ne nasip ederse o olsun yeterki olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻🤲🏻💙💙💙💙
Prensmmm Sedamurat Allah hayırlısıyla kucaqına almayı nasıp etsın cnm valla benım ıcınde kız erkek farketmez ama gönlüm kızdan yana 🙈