Busrabnrby Meralalyayaz benimde cok uykum.var ama bel ve agrim sol bacagima vuruyo uyuyamiyorum bide arti olarak esime sahur hazirliycam onu bekliyorum 😊
Fatmaumut Meralalyayaz uyumıyorum mide bulantısı kaaik sırt ağrısı ve en önemliside kalp çarpıntısın verdiği acıyla uyuyamıyorum 😓
Meralalyayaz Benimde ayni suan migde bulantim var karnimda kasıklarimda agri var belim catliyor agrim cok korkuyorum dogum agrisi mi bnlar onuda bilmiyorum .. 37 haftaligim tam
Tugbaumit İçimde karnımı delicek gibi hareket ediyor uyuyamıyorumm😥 Birde çok sıcakk nasıl geçecek bu sıcaklar 🤔
Meralalyayaz Tugbaumit sicaklar bi taraftan agrilar bi taraftan migde bulantim falan cok var agrim var karnim sertlesti falan noluyor suan bilmiyorum ama sadece korkuyorum
Merve1996 Tugbaumit bende geç uyuduğum için uyuyamiyorum suan benimkide karnimin icinde delirmis gibi hareket ediyor bugun kontrole gitti adam ultrosanla bakiyor yine durmuyor 😂😊
Mus-sak Meralalyayaz Tek sorunum Açlık Değil Valla , En Önemli Sorun Üşüyorum Dışarıda Deli Gibi Poyraz Var Resmen Titriyorum Yorganın Altında , Karnım Ağrıyor Soğuk Soda İçmiştim Muhtemelen Bu Yüzden Ve Çok Acıktım 🤭
Tugbaumit Meralalyayaz ya o sertleşme bendede oluyor şekil değiştirir biraz çok yorma kendini doğumuna bişey kalmamış zaten Rabbim bi avazda kucağına almayı nasip etsin kızmı bebiş erkek mi 🤗
Ozgeyrsc Meralalyayaz sakin olmaya çalışın nefes egzersizleri yapın panik yapmayın ki doğum anınızda kolay olsun ben daha beş aylığım yaşıyorum o korkuları 🙏🏼🙏🏼Allah yardımcımız olsn
Meralalyayaz Mus-sak ondandir sicak tut ayaklarini kendini gecer insallah usutmussun sen.. ayrica hemen ye birseylsr bebisi ac birakma 😁😁
Shnn Busrabnrby bu ay doğacak olan kızlar bence çok nazlı 40+4 oldum bende hala gelmeye niyeti yok bıraksak dahada kalcak ptesi son günüm bakalım ☺️ Sana son gün verdimi canım
Ozlem123 Busrabnrby yaaa her geçen gün dahada zor oluyo sormayın bide 6. Katta oturuyorum 1 haftadır asansör bozuk perişan oldum yaaa
Ozlem123 Aynı dertler doktor son 4 gün dedi ve bugün bebeğimin hareketlerini çok az hissettim ama feci şekilde ağrım var bide bu nişan olayı doğum esnasındamı oluyo bilgisi olan varmı bende hala gelmedi çünkü