rbiakyt Herkese merhaba öncelikle 🤗 özel hastanelerde sezeryan olan annelere sorum olacaktı. Sezeryan öncesi kan tahlili ve covid testi yapılıyor mu? Yapılıyorsa ekstra ücret ödediniz mi? Ödediyseniz ne kadar ödediniz acaba. Herkese şimdiden teşekkür ederim
Mervee26 rbiakyt Acıbadem’e gidiyorum. Sezeryan uygun gorurse doktorum bu testler ücretsiz olarak yapılacak dendi.
Aycan_akay54 rbiakyt covid testi yapmadılar ama kan alındı anestezi doktoruna göstermek için kan tahlilinede ücret ödemedim
tcasl rbiakyt söyle oluyo ön ödeme gibi bi ödeme alınıyo ama ameliyat parasına dahil oluyo her hastanede geçerli mi bilmiyorum
Edae rbiakyt EKG ve bir sürü kan testi yaptırdım ücret ödemedi sadece corona testi için para aldılar onu da bana yaptılar sadece refakatçiye yapılmadı
nev_hena Ben de Acıbadem’de olacağım. Yanlış hatırlamıyorsam covid testi ekstra ücret idi. Ama yanıltmayayım haftalar önce konuştuk. Pazartesi covid testi için gideceğim. Durumu buradan yazarım.
Erimannesi rbiakyt daha yeni konuştuk.. Covid testi ve anestezi uzmanı kan testi yapıyor dedi muayene ücreti ile birlikte 400 civarı tutuyormuş
rbiakyt Bende bir miktar ödemeyi göze alırım ama her ikisi için çok yüksek fiyat isterler mi acaba diye tereddütte kaldım açıkcası Bu arada bende acıbadem hastanesine gidiyorum