Ya arkadaşlar doktora sürekli yazmak bıktım. 5 Şubat’ta idrar kaçırır gibi bir kanamam oldu (günlük pedin yarısını dolduracak kadar sonra olmadı) aradık doktoru hemen gittik,vajinal muayene ve bebeği gördük çok şükür kalp atışı duyduk. Bunun sebebini bilemeyiz dedi doktor halende aynı durum söz konusu söylüyor. Bugün itibariyle 2 hafta doldu hâlâ kahverengi lekenlenmelerim var. Normal mi sizce? Progestan ağızdan sabah akşam alıyorum lekenmeler olduğu için fitil olarak kullanamıyorum yoksa fitil olarak al demişti geçmedi lekeler. Tam bitti diyorum nokta nokta geliyor diyorum dün yine çoğaldı çoğaldı derken yuvarlak olarak yoğun bildiğimiz kahverengi. Haftalık kontrol var. Pazartesi gideceğiz zaten de geçen haftada aynı oldu muayene gününden arttı lekenmeler diye iki gün erkenden gittim her şey normal gözüktü yine düşük önleyici iğne oldum. Sanırım toplam 2. Yada 3. Oluşumdu. Kanama günü serum fitil iğne yapılmıştı zaten. Anlamadım yani kimisi normal diyor ama bitmiyor bitmemesi normal mi? Doktora yazmaya da çekiniyorum artık geç cevapta veriyor,ben mi abartıp sürekli yazıyorum dedim bilmiyorum. Yani artık hayırlısı dedik pazartesi gününü bekleyeceğiz doktora gitmek için. Aranızda yaşamış olanınız var mı?